Chiar și persoanele cu venituri modeste se pot muta fără să transpire!

mutari mobila

Contractarea unei firme de mutări mobilă este o opțiune dedicată atât celor înstăriți, cât și celor cu venituri modeste, costurile implicate fiind suportabile, raportul calitate-preț fiind ridicat, iar raportul dintre beneficii și costuri, foarte bun.

Acest lucru este valabil, firește, în cazul firmelor de mutări profesioniste cu adevărat, care dau dovadă de flexibilitate și care au politici de preț în beneficiul clienților.

Beneficii mari și costuri bune în mutările de mobilă

Când proprietarul vinde locuința, cumpără alta și se mută sau când chiriașul se mută cu chirie în altă parte, trebuie să se mute cu tot cu mobilă și lucrurile deservite de ea: haine, veselă, produse de menaj și de decor etc. Sunt foarte multe lucruri de cărat, iar dacă e vorba de un apartament situat la ultimul etaj al blocului și liftul nu funcționează sau lipsește efectiv, ne putem imagina câtă muncă trebuie depusă.

Este chinuitor, pentru întreaga familie, obositor, cu dureri de spate și de cap, cu nopți nedormite, cu febră musculară, cu cereri disperate pentru ca rudele și prietenii să vină în ajutor – unei firme de mutări mobilă i se pare destul de ușor, fiindcă exact asta face în fiecare zi.

Ocupă mult timp: până pune lucrurile în cutii, până le organizează, până cumpără folie, până înfoliază totul, până desprinde dulapul suspendat din bucătărie și până demontează șifonierul sau dressingul… – unei companii care prestează serviciul de mutări de mobilă îi ia doar câteva ore.

Este complicat: fie băiatul cu mușchi nu mai poate veni să ajute, fie cel cu duba cere dublu față de ce a stabilit sau vine cu un hârb ruginit, care generează neîncredere, fie geamurile și oglinzile din casă vor ajunge sparte, ciobite cel puțin într-un colț – mutările de mobilă simplifică totul și conservă starea tuturor obiectelor manipulate și mutate.

Mutările de mobilă vin cu adevărat în ajutorul oamenilor

Serviciul de mutare a mobilei este unul orientat către client și către a-l ajuta să răzbească să se mute fără să fie îngrozit de idee. Pentru că da, la gândul mutării multă lume se panichează știind cât de complicat este totul dacă mutarea se face în regie proprie.

Dar profesioniștii în mutări precum compania de mutări mobilă București pe nume SprintMove Company iau de pe umerii clienților beneficiari tot greul. SprintMove este dată ca exemplu fiindcă este o firmă titrată în domeniu, cu servicii de mutări pentru persoane fizice, persoane juridice, orașul București dar și alte orașe, pentru mobilă mai nouă și mai scumpă sau mobilă mai veche și mai ieftină. Este pregătită pentru orice solicitare.

Alt lucru important este că posesorul mobilei de mutat este scutit de toată bătaia de cap dată de planificare: un expert logistic de la firma specializată adună informațiile necesare și pregătește mai apoi resursele potrivite pentru ca procesul de mutare, cu tot cu împachetare, ambalare, cărat, transportat, adus în noul imobil și așezat pe poziții să se desfășoare rapid și fără deranj. Iată de ce afirmația curajoasă din titlu are suficientă acoperire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *