Circuit de baschet 3×3 in Timisoara

3×3 Basketball – Anywhere-22

Iubitorii de baschet 3×3 au acum sansa de a practica acest sport in numeroase competitii in orasul Timisoara. Bogdan Popescu impreuna cu Horatiu Dejan au infiintat Dunk TM in anul 2019 pentru a organiza circuite de turnee de streetball in orasul de pe Bega.

Fie ca esti incepator, fie ca deja ai acumulat ceva experienta in meciuri de baschet 3×3, de acum la Timisoara ai posibilitatea sa iti urmezi pasiunea si sa iti valorifici talentul alaturi de cei de la Dunk TM.

3×3 Basketball – Anywhere-22

Cine sunt cei de la Dunk TM?

Ideea de la care a pornit Dunk TM este aceea de a promova baschetul 3×3 si de a oferi tuturor celor pasionati de acest sport posibilitatea de a juca baschet intr-un numar tot mai mare de competitii organizate.

Bogdan Popescu este un jucator profesionist de baschet 3×3 care are la activ numeroase participari la diferite competitii europene si mondiale in acest sport. Punctul de varf al carierei il reprezinta castigarea Campionatului European de baschet 3×3 cu nationala Romaniei in anul 2014.

Bogdan Popescu a ales sa isi continue cariera in sport in calitate de organizator de competitii streetball. Alaturi de Bogdan in echipa de la Dunk TM este Horatiu Dejan. Acesta este membru al echipei de baschet Old Boys Timisoara și fost manager al BC Timisoara.

3×3 Basketball – Anywhere-22

Streetball-ul – un sport usor de practicat si foarte apreciat

Baschetul 3×3 a devenit sportul cel mai practicat in mediul urban pe intreg mapamondul. Cea mai buna dovada a dezvoltarii constante a acestui sport il reprezinta includerea sa pe lista de sporturi care urmeaza a fi jucate la Jocurile Olimpice din vara anului 2020.

Pentru a juca baschet 3×3 este nevoie de un teren de baschet delimitat si marcat cu vopsea alba astfel incat sa respecte normele jocului de baschet, de un singur panou cu cos de baschet si desigur de doua echipe de baschet.

Pentru ca se joaca doar pe o singura jumatate de teren de baschet numarul necesar de jucatori este 6, acestia urmand sa formeze doua echipe de cate 3, de unde si numele de baschet 3×3.

Asociatia Dunk TM organizeaza competitii streetball in Timisoara si in alte orase, iar faza finala a competitiei este organizata la Timisoara. Urmareste activitatea pe site-ul dunktm.ro pentru a afla cand sunt urmatoarele competitii streetball din Timisoara si inscrie-te alaturi de prietenii tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *