Cîțu a povestit cum își cumpăra blugi pe vremea lui Ceaușescu! Ce spune premierul despre bătălia din PNL – Capital

Premierul Florin Cîţu, aflat în campanie internă pentru șefia PNL, a susținut că actuala competiţie din interiorul partidului nu va afecta în niciun fel guvernarea, precizarea venind în contextul în care mai multe voci au susținut că remanierea ministrului de Finanțe, Alexandru Nazare, a fost dispusă drept ”sancțiune„ pentru refuzul acestuia de a se înregimenta într-una dintre tabere. Într-un efort de a capta atenția liberalilor prezenți la conferința județeană PNL Mehedinți, Cîțu a făcut și unele comentarii personale, povestind cum își cumpăra blugi pe vremea lui Ceaușescu.

”Nu am mai fost aici de foarte multă vreme. Când eram mic, de aici îmi cumpăram blugi pe vremea lui Ceauşescu. Sunt astăzi aici pentru a-l susţine pe prietenul şi colegul Virgil Popescu. Am fost colegi în Parlament, colegi în Guvern, colegi în noul Guvern şi a venit rândul meu să îl susţin astăzi pentru că el m-a susţinut când mi-am depus candidatura la preşedinţia Partidului Naţional Liberal. A fost acolo, lângă mine, fără niciun fel de emoţie şi astăzi e rândul meu să îl susţin şi sunt sigur că faceţi o alegere foarte bună să continuaţi cu domnul Virgil Popescu. Felicitări pentru această alegere”, şi-a început, sâmbătă, discursul, Florin Cîţu, potrivit news.ro

Florin Cîțu: Îmbrăţişez să avem competiţie în PNL

Acesta a adăugat că alegerile din PNL au ca scop pregătirea partidului pentru o guvernare de opt ani.

”Alegerile din PNL, din această perioadă, au un scop simplu: să ne pregătească pe noi ca partid să guvernăm România în următorii opt ani de zile. Aşa văd eu lucrurile, cu aceste alegeri interne pregătim cele mai bune echipe, pregătim oamenii ca să fim gata pentru următorii opt ani de zile. De ce îmi place mie competiţia? Competiţia scoate ce e mai bun din fiecare şi întotdeauna cel mai bun câştigă. În economie, competiţia are rolul să reducă preţurile şi să crească oferta. De aceea eu sunt adeptul să avem competiție şi de aceea îmbrăţişez să avem competiţie în PNL”, a mai declarat Cîţu.

Premierul a vorbit şi despre guvernare: ”În acelaşi timp, vreau să îi asigurăm pe români că este datoria noastră că această competiţie nu va afecta în niciun fel guvernarea României. Pentru că noi avem responsabilitate faţă de români. Am auzit că sunt oameni care şi-ar da viaţa pentru partid. Posibil. Dar eu vă spun că rolul nostru este acela nu de a promova doar partidul. Noi intrăm în politică pentru români, pentru România.

Noi intrăm în politică pentru a-i ajuta pe cetăţenii României. Este foarte important ca noi, împreună, să ne asigurăm că această competiţie a noastră nu va afecta în niciun fel guvernarea României. Noi ne vedem de treabă în partid, iar guvernarea va fi lăsată în pace şi merge mai departe. Este foarte importantă imaginea pe care o dă acest partid. Noi vrem să fim cel mai mare partid politic din România”.

Sursă foto: Facebook, Guvernul României

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *