Cîțu face precizări despre purtarea măștii în birourile unde toți angajații sunt vaccinați: Nu există o decizie clară. Discutăm după 1 iunie – Esential

Premierul Florin Cîțu, prezent sâmbătă seara la spectacolul-pilot de la Teatrul Național București, a precizat că nu există o decizie clară cu privire la posibilitatea renunțării la masca de protecție în birourile unde lucrează angajați vaccinați antiCovid. El a declarat că abia la 1 iunie, guvernul va discuta și va lua o decizie.

Precizarea vine după ce sâmbătă prefectul capitalei declara că fiecare angajator poate decide renunțarea la masca sanitară acolo unde toți angajații sunt vaccinați antiCovid. Prevederea ar figura într-un ordin al Ministerului sănătății.

Premierul a spus că este posibil să fie vorba despre ”o scăpare”, iar guvernul va discuta aceste chestiuni după 1 iunie.

”Încă nu este o decizie clară. După 1 iunie vom lua această decizie”, a spus Cîțu întrebat de jurnaliștii prezenți la eveniment în legătură cu posibilitatea renunțării la mască la locul de muncă, dacă toți angajații sunt vaccinați.

De altfel, premierul a reafirmat că de la 1 iunie vor fi discutate și aprobate alte măsuri de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *