Cizmele de iarna se pot asorta cu orice tinuta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Multe persoane se gândesc la cum să își stilizeze cizmele doar atunci când vine vorba de iarnă. Dar există o mulțime de moduri diferite de a stiliza încălțămintea de iarnă cu orice ținută, indiferent de cum este vremea afară. Îți vom arăta câteva sfaturi simple despre cum să îți stilizezi perechea de cizme de damă cu orice ținută.

Ce tip de cizme ar trebui să cumpăr?

Există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când cumpărați încălțăminte de iarnă. Tipul de cizmă, materialul și izolația, toate acestea vor influența cât de calde vor rămâne picioarele tale.

Există două tipuri principale de cizme de damă: cizme de gheață și cizme de zăpadă. O cizmă pentru gheață este o cizmă subțire și ușoară, fabricată din materiale precum plasticul sau metalul, care îți permite să aluneci pe gheață. O cizmă de zăpadă este o cizmă mai grea, mai voluminoasă, care este fabricată din materiale precum pielea sau cauciucul și care te ajută să te menții stabilă pe sol în condiții de zăpadă și vreme geroasă. Descopera gama completa cizme dama pe EMAG!

Materialul încălțămintei va determina cât de calde vor rămâne picioarele. Modelele de cizme de damă iarnă vin de obicei în două tipuri de materiale: piele și cauciuc. Pielea este cea mai durabilă, dar necesită și cea mai multă întreținere, deoarece se poate uda și poate îngheța de rigiditate. Perechile din cauciuc sunt mai puțin durabile, dar nu se udă la fel de ușor și sunt mai flexibile.

Unele mărci de cizme oferă diferite niveluri de izolație, așa că este important să citești descrierea înainte de a cumpăra o pereche de cizme de damă de iarnă.

Ce să porți cu cizme de iarnă

Poartă ceva confortabil și elegant: O ținută confortabilă îți va permite să porți mai ușor încălțămintea de iarnă pe tot parcursul zilei. Caută haine care se potrivesc bine și care sunt versatile – le poți purta în diferite condiții meteo. De exemplu, dacă afară este frig, dar înăuntru este luminos, nu purta haine grele care să țină de cald în interior. În schimb, optează pentru haine mai călduroase care pot fi suprapuse sub cizme atunci când temperatura scade.

Accesorizează cu o pălărie sau o eșarfă: O pălărie sau o eșarfă îți va menține capul și gâtul calde, adăugând în același timp o notă de stil ansamblului. Dacă te simți foarte festivă, adaugă câteva ornamente la pălărie sau folosește o eșarfă de culori vii ca accent.

Asortează-ți cizmele la culoarea ținutei tale: De exemplu, dacă porți pantaloni negri și un palton negru, nu purta pantofi maro – nu se vor potrivi. La fel, dacă porți pantaloni albastru marin și un palton roșu, alege cizme de damă maro în locul celor negre.

Investește în cizme de iarnă de calitate: Merită să cheltui ceva mai mulți bani pe cizme de damă de calitate superioară, mai degrabă decât pe alternative mai ieftine care s-ar putea să nu dureze la fel de mult. Cizmele de calitate îți vor ține picioarele calde și uscate și vor arăta și mai bine – nu te vei simți ca și cum ai purta ceva din dulapul cu costume.

spot_imgspot_img