Clinica stomatologică București – Protetică și implantologie

Dinții se pot pierde din cauza diferiților factori. Acestea pot fi boli, leziuni și caracteristici de vârstă. La clinica stomatologică București îți poți restabili zâmbetul perfect, precum și restabilirea dinților pierduţi. Un dentist cu experiență de la clinica stomatologică Colțea te poate ajuta dacă ai pierdut dinții din cauza problemelor de sănătate ale gingiilor, leziuni frecvente în multe sporturi, boli legate de sistemele organelor interne, obiceiuri proaste, cum ar fi fumatul. Dacă ai boli avansate ale cavității bucale, atunci riști să îți pierzi dinții. Clinica dentară Colțea oferă o mulțime de servicii care te vor satisface pe deplin.

Există mai multe tipuri de bază de proteze pe care le-ai putea găsi utile. Printre cele mai frecvente opțiuni se numără: coroanele ceramice sau metalice care vor dura mai mult de 10 ani; protezele pe implanturi care sunt prezentate sub formă de structuri neamovibile; o proteză înseamnă că dinții artificiali care arată ca și cei  reali sunt atașați la un cadru suficient de flexibil; coroanele ceramice sunt ideale atât pentru înlocuirea completă a dinților, cât și pentru restaurarea parțială. Clinica stomatologică București este pregătită să ofere multe opțiuni, cum ar fi fațete din plăci ceramice care ascund defecte dentare neatractive. Stomatologul îți va explica în mod clar și inteligibil care este esența tratamentului. Procedând astfel, acesta înlocuiește termenii medicali complecși cu cuvinte simple pe care să le înțelegi cât mai bine.

Avantaje ale implantării dentare

Implantarea este restaurarea chirurgicală a unui dinte pierdut sau a mai multora. Orice construcții ortopedice pot fi fixate pe implanturi și în același timp, dinții adiacenți nu necesită prelucrare. Oferă un efect estetic excelent deoarece, implantul cu coroană este aproape imposibil de distins de un dinte real și oferă potrivire și confort sigur. Implantul dentar restabilește complet funcția de mestecat. De asemenea, implanturile dacă sunt îngrijite atent și adecvat, te vor servi mulți ani.

Restricții la implantarea dentară

Implanturile dentare sunt interzise doar în anumite cazuri, cum ar fi: unele tipuri de cancer sub tratament activ, unele boli ale sistemului nervos central, boli severe și cronice ale inimii și rinichilor în stadiul acut.

Etapele implantării

În etapa pregătitoare medicul implantolog întocmește un plan de tratament și îți oferă opțiuni de implantare pe baza unei evaluări preliminare a stării generale a cavității bucale și a absenței contraindicațiilor. Dacă se constată vreo boală dentară, cum ar fi cariile, pulpita sau gingivita, se efectuează mai întâi tratamentul necesar. Una dintre etape este diagnosticarea cu raze X, CBCT pentru planificarea matematică și digitală a implantării intraosoase. Clinica stomatologică are propria bază de diagnostic, astfel încât rezultatele testelor de laborator sunt pregătite în 24 de ore și acest lucru este foarte convenabil pentru pacienți. Pe baza datelor obținute, se întocmește un plan de intervenție chirurgicală pentru efectuarea implantului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *