„Clotilde Armand a pierdut alegerile!” – Capital

Noi informaţii legate de ancheta privind alegerile din Sectorul 1 al Capitalei!

Cutremur la Sectorul 1! Clotilde Armand a pierdut alegerile, ar indica ancheta procurorilor şi poliţiştilor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că documentele strânse de procurori şi de Poliţia Română indică faptul că actualul edil, Clotilde Armand, a pierdut alegerile.

După oficializarea acestor informaţii, PSD se va mobiliza pentru strângerea de semnături, dacă primarul USR PLUS nu va renunţa la funcţie, a mai precizat liderul social-democrat.

“Doamna Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi de către Poliţia Română, a pierdut alegerile.

Din ce informaţii am eu, candidatul PSD, lăsând la o parte neregulile care induc categoric o fraudă, în acest moment, din buletinele de vot existente, din cei 1.509 saci care au fost predaţi de către Biroul Electoral de sector către tribunal, către judecătorie şi apoi predaţi la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD-ului, are peste 1.700 de voturi în plus”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Ciolacu: Clotilde Armand a ajuns primar prin fraudă. Cred totuşi că ţine cont de voinţa românilor şi îşi va da demisia

“În mod categoric, urmează o implicare masivă, directă a PSD” în strângerea de semnături pentru demiterea edilului, spune preşedintele PSD, în cazul în care “Clotilde Armand nu va accepta această umilinţă, că prin fraudă a ajuns primar la Sectorul 1”, transmite Agerpres.

Ciolacu speră că primarul Sectorului 1 va ţine până la urmă cont de “voinţa românilor” şi-şi va da demisia, pentru ca această situaţie să nu fie prelungită în mod nenecesar. În plus, preşedintele PSD mai speră că toate anchetele realizate în acest caz vor fi duse la bun sfârşit: “S-a terminat dubla măsură în România”.

“Eu cred că doamna Clotilde nu este o bolşevică şi nu ţine cont de cine numără voturile, ci totuşi ţine cont de voinţa românilor şi îşi va da demisia. Ne vom organiza cum numai PSD ştie să facă acest lucru. Aşteptăm totuşi şi oficial aceste informări.

Eu cred în justiţie şi cred că o anchetă va fi dusă, chiar dacă nu e vizat un PSD-ist în acest moment, eu cred că anchetele vor fi duse până la capăt. S-a terminat dubla măsură în România”, a adăugat Ciolacu.

Reamintim că, la alegerile locale din septembrie 2020, Clotilde Armand a câştigat cu o diferenţă de doar câteva sute de voturi în faţa lui Daniel Tudorache, respectiv 40,95% pentru candidatul USR PLUS, faţă de 39,82% pentru candidatul PSD.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *