Clotilde Armand lasă Spitalul “Grigore Alexandrescu” fără pază! Este “rugat” să se descurce singur – Capital

Primarul Clotilde Armand a transmis conducerii Spitalului Clinic de Urgenţe pentru Copii “Grigore Alexandrescu” o adresa prin care îi informează că de la 1 iulie primăria nu va mai asigura finanţarea serviciilor de pază pentru unitatea medicală.

Clotilde Armand lovește din nou! Lasă Spitalul „Grigore Alexandrescu” fără pază

Clotilde Armand lasă Spitalul „Grigore Alexandrescu” fără pază. După ce în februarie 2021, Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a aprobat transferul clădirilor și terenurilor a patru spitale – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice – din administrarea primăriei de sector în administrarea unităților sanitare, iată că primăria Sectorului 1 taie finanţarea unor servicii pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu.

În condiţiile în care a acordat direct unei firme de pază un contract in valoare de peste 1,6 milioane de euro pentru servicii de pază la sediile unităților subordonate primăriei de sector și la unitățile de învățământ, sanitare și piețele agroalimentare din sector, acum Clotilde Armand lasă Spitalul „Grigore Alexandrescu” fără pază.

Cel mai mare spital pentru copii din România va trebui să se descurce singur

Conform unei adrese transmise de Primăria Sectorului 1, conducerea celui mai mare spital pentru copii din România este „rugată” „să întreprindă toate demersurile legale privind asigurarea serviciilor de pază pentru unitatea medicală”.

„Prin prezenta vă informăm că procedurile privind predarea unităţii sanitare sunt aproape finalizate, urmând a fi încheiate până la sfârşitul lunii curente.Conform celor menţionate mai sus, vă informăm că Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti nu mai poate asigura finanţarea serviciilor de pază pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu începând cu data de 1 iulie 2021”, se arată în adresa Primăriei Sectorului 1 către spitalul pentru copii, transmite România TV.

Sursa foto: INQUAM Photos, Raul Stef

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *