CM Snooker: Campionul mondial, în mare dificultate – Ronnie O’Sullivan, de nerecunoscut – Snooker

​A condus cu 4-1 în startul partidei cu Anthony McGill, dar de acolo jocul său nu s-a mai legat deloc. Ronnie O’Sullivan este într-o situație dificilă, campionul mondial en titre pierzând șapte frame-uri la rând în meciul din optimile Campionatului Mondial de Snooker.

Debutul primei sesiuni dădea senzația că Ronnie nu va avea neapărat probleme contra lui McGill: conducea cu 4-1 și deținea controlul mesei. Au început însă să-și facă loc ratările, iar scoțianul și-a recâștigat încrederea.

Vineri, a doua sesiune a început de la 4-4, dar s-a încheiat rău de tot pentru O’Sullivan.

Campionul mondial a pierdut șapte frame-uri la rând, iar Anthony McGill a ajuns să conducă cu 8-4. A întrerupt seria “Racheta” (8-5), dar supramația scoțianului a continuat, iar sesiunea a doua a meciului s-a încheiat categoric în favoarea lui McGill (10-6).

De știut:

  • Reamintim că în această fază a competiției se dispută după sistemul cel mai bun din 25 de frame-uri, adică primul la 13.

Programul zilei

De la ora 16:30

De la ora 21:00

Ronnie O’Sullivan v Anthony McGill 6-10
Barry Hawkins v Kyren Wilson.

  • În România, Campionatul Mondial de Snooker poate fi urmărit în direct pe Eurosport.

Campionatul Mondial de snooker se desfășoară între 17 aprilie și 3 mai la Sheffield. Organizatorii vor permite treptat prezența spectatorilor în tribune, urmând ca la marea finală Crucible să funcționeze la o capacitate de 100%.

Numărul fanilor prezenți la Crucible va crește treptat, odată cu înaintarea în competiție:

Turul II: 50% din capacitate.

Sferturi și semifinale: 75% din capacitate.

Finala: 100% din capacitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *