Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină pentru București, până la ora 20.30. De la ora 19.00, meciul Euro 2020 de pe Arena Națională – Esential

Bucureștiul se va afla sub avertizare cod portocaliu de ploi torențiele, vânt puternic și vijelii, în intervalul 19.10 – 20.30. Reamintim că de la ora 19.00 pe Arena Națională se desfășoară meciul Austria Macedonia de Nord, din cadrul Euro 2020. Pe stadion se află aproximativ 8.000 de suporteri.

Conform meteorologilor, în acest interval în București vor fi vijelii, vânt cu rafale de peste 60-65 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină de mici și medii dimensiuni, averse torențiale, în special în jumătatea de vest a orașului.

Autoritățile au transmis și un mesaj Ro-Alert: “Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Urmați instrucțiunile autorităților”.

Tot între orele 19.10-20.30 sunt sub avertizare cod portocaliu de ploi puternice, vijelii și grindină mai multe localități din județele Ilfov, Giurgiu, Teleorman și Dâmbobița. În Ilfov, sunt vizate localitățile: Măgurele, Bragadiru, Domnești, Clinceni, Mogoșoaia, Ciorogârla, Cornetu, Dragomirești-Vale.

Reamintim că sâmbătă, în urma ploii torențiale, Arena Națională a fost inundată. Austria a fost nevoită să-și anuleze antrenamentul, nu înainte ca unul dintre jucătorii ei să facă efectiv salturi pe gazon ca într-o piscină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *