Codrin Ştefănescu îl acuză pe actualul lider al PSD că mimează opoziţia „prin slugărnicia faţă de guvern” – Capital

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a reacţionat după declaraţia liderului PSD, Marcel Ciolacu, potrivit căreia Liviu Dragnea nu poate reveni deocamdată legal, statutar în partid şi că nu crede că acesta ar dori să devină „un instrument al lui Klaus Iohannis”.

Mai exact, Codrin Ştefănescu îl acuză pe actualul lider al PSD că mimează opoziţia „prin slugărnicia faţă de guvern”, adăugând că Ciolacu însuşi Ciolacu este un „instrument” al preşedintelui Klaus Iohannis, nu Liviu Dragnea.

Totodată, acesta l-a acuzat pe liderul PSD de minciună, adăugând că numele său va dispărea la fel ca a multor alți social democrați precu Eugen Teodorovici sau Olguța Vasilescu.

„Mesaj pentru Ciolacu! Ai ieşit iar la tv şi ai debitat numai minciuni şi inepţii! Nu noi, eu şi Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu eşti!

”Ești lipsit de scrupule și caracter”

Şi asta vede toatā lumea in fiecare zi! Prin felul in care mimezi opoziţia, prin slugărnicia ta faţā de guvern, prin prefăcătoria ta! Prin modul in care ai alungat Patrioţii şi vocile tăioase din partid, ca sa-l subordonezi integral şefilor tai din pădure! Aşa au dispărut Şerban Nicolae, Liviu Plesoianu, Eugen Teodorovici, Dorel Caprar, Olguţa Vasilescu şi mulţii alţii! Lista neagră ce ţi s-a dat cu ordin de executare!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

În același timp, fostul secretar de stat a lansat acuzații dure la adresa lui Ciolacu subliind faptul că este ”lipsit de scrupule și caracter”, iar cei din partid știu deja acest lucru.

„Şi da! Sunt vârf de lance! Acelaşi vârf de lance care şi-a aparat colegii când au fost hărţuiţi de sistem, acelaşi vârf de lance care ţi-a condus ţie şedinţa de la Buzău şi te-a pus preşedinte de organizaţie! Eşti lipsit de scrupule şi caracter, asta deja se ştie in partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: eşti şi fricos!”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu pe Facebook.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *