Colțare sufragerie – Avantaje pentru sufrageria ta

Mobilierul ocupă un loc important în apartament. Un rol deosebit este acordat canapelei, care creează o atmosferă confortabilă acasă. Canapelele de tip colțar, sunt unele dintre elementele principale care determină proiectarea spațiilor. Tipurile de colțare sufragerie zonează și transformă spațiul camerei și face șederea proprietarilor și a oaspeților confortabilă și plăcută. Canapele de colț au devenit foarte populare în ultimii ani printre cumpărători. Astfel de modele pot economisi spațiul valoros din apartament, oferind în același timp un loc de dormit și o mulțime de locuri pentru relaxare.

Colțare sufragerie – Avantaje

După ce ai ales dimensiunile potrivite și mecanismul de transformare ale colțarului de sufragerie, poți trece la selectarea designului potrivit sufrageriei tale. Există modele cu sau fără cotiere, cu sau fără picioare, cu înălțimi diferite ale spătarului, stiluri diferite etc. În magazinul online  acaju.ro poți găsi o selecție bogată de opțiuni în diferite modele, texturi și culori. Cele mai populare pentru sufragerie sunt colțarele din piele. Acestea adaugă statut și bunăstare vizuală spațiilor și proprietarilor.

Canapele de colț fără cotiere, pe picioarele cromate par cele mai compacte și ergonomice în spațiu. Acestea creează un spațiu aerisit între produs și podea. Opțiunea este perfectă pentru camerele de zi cu o suprafață pătrată limitată. Atunci când alegi colțare de sufragerie, este, de asemenea, important să acorzi atenție tapițeriei și schemei de culori. Tapițeria practică trebuie să fie cât mai rezistentă, ușor de curățat și plăcută la atingere. Schema de culori este selectată pe baza caracteristicilor de design ale camerei. O canapea de colț poate fi fundalul perfect pentru un accent luminos. Mai mult decât atât, o canapea în sufragerie este o necesitate. Iar un colțar sufragerie cu un loc de dormit, este soluția optimă pentru un număr mare de probleme funcționale și estetice.

Colțare sufragerie extensibile

Modelele de colțare sufragerie extensibile pentru dormit, sunt destul de confortabile. Canapeaua ortopedică de colț poate fi utilizată pentru somnul zilnic ca o canapea principală sau extensibilă atunci când ai mai mulți oaspeți. Acesta este caracterul lor practic. Producătorii oferă mecanisme diferite pentru transformarea canapelelor, fiecare dintre ele fiind convenabilă în felul său și permițând proprietarilor să le extindă și să le asambleze rapid.

Canapeaua de colț poate fi utilă în orice camera dacă există spațiu suficient.  Colțarele se potrivesc bine cu mobilierul de sufragerie cum ar fi rafturi cu mai multe niveluri, așa că vor arăta armonios lângă un astfel de raft sau o vitrină.

Tipuri de colțare sufragerie

Selecția de modele de colțare sufragerie în magazinul online acaju.ro este foarte largă. Oferta este destul de mare, astfel încât cumpărătorii să aleargă, fără să fie dificil modelul de colțar potrivit sufrageriei lor.

Dacă împărțim modelele în funcție de parametrii principali, atunci acestea pot fi clasificate în funcție de formă și mobilitate. În funcție de formă, colțarele sufragerie pot fi în formă de L și în formă de U. Prin mobilitate pot fi statice, adică nu pot fi extinse, extensibile și modulare.

Colțarul modular este destul de universal și constă din mai multe elemente de bază, cum ar fi un colț și mai multe canapele drepte, sau un colț și o canapea mică.

O canapea în formă de L ocupă unul dintre colțurile sufrageriei și un perete.

Colțarul de sufragerie în formă de U este un model mai voluminos, dar cu aspectul potrivit, va face sufrageria incredibil de confortabilă și este foarte îndrăgit de familiile mai numeroase. Dacă modelul nu are o legătură, atunci toate elementele pot fi rearanjate sau chiar se poate modifica unghiul canapelei, și astfel, poți actualiza aspectul sufrageriei. O astfel de canapea de colt este ușor de mutat și de asamblat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *