Combaterea cartitelor

combaterea cartitelor

Uneltele mecanice includ capcane mecanice cartite construite  din lemn, metal, plastic, momeli si altele. In astfel de constructii, uciderea rozatoarelor se efectueaza cu un arc bine fixat. Capcanele moderne sunt concepute astfel incat sa minimizeze contactul cu daunatorii morti si sa poata fi reutilizate. Daca esti o persoana sensibila, atunci nu utiliza aceste capcane in curtea ta. Ele sunt eficiente, judecand dupa experienta multor utilizatori, dar uneori nu ucid complet animalul. Prin urmare, daca nu esti gata sa extermini animalul, acest tip nu este pentru tine. Exista seturi cu 3 capcane de dimensiuni medii + stegulete  speciale pentru marcare terenului si instructiuni de utilizare. Utilizatorii sunt sfatuiti sa cumpere astfel de capcane mecanice cartite, daca stiu in mod clar cu ce rozatoare au de-a face. 

De asemenea, exista capcane de tip insecticid granulat. Mai intai de toate, trebuie sa stii ca aceasta va omori doar cartitele, si nu alte creaturi vii similare. O astfel de capcana este un agent granulat special dezvoltat pentru cartite. Pentru a fi folosite, granulele se dilueaza in apa in conformitate cu instructiunile si se pulverizeaza pe teritoriu. Ceea ce este important, este faptul ca nu este ofensiv pentru oameni si plante.  Pretul unui pachet de repelent nu este scump. In mod convenabil, capcanele sunt vandute in kit – pentru un atac in masa asupra rozatoarelor, iar pretul unui kit este destul de convenabil.

Capcana din plastic costa mai putin decat restul, dar utilizatorii o recunosc ca fiind cea mai buna dintre toate. Producatorul garanteaza inalta calitate si fiabilitatea capcanei pentru cartite. Astfel, nu vei cheltui bani pentru alte masuri de control si exterminare a rozatoarelor si poate fi achizitionat imediat din magazinul online de specialitate.

O astfel de capcana mecanica are o multime de  avantaje, precum si instructiuni mai detaliate pentru utilizare. Desigur, unii utilizatori nu sunt multumiti de dimensiunea sa, dar aceasta este deja o particularitate, verdictul general al oamenilor fiind pozitiv. Un sfat util de la utilizator: pentru a preveni aparitia unor noi specimene in tunelul gol dupa uciderea cartitei, lasa cadavrul in tunel, iar acest lucru ii va respinge pe “prietenii” acestuia.

Separat, de toate celelalte,  exista cele mai recente generatii de capcane impotriva cartitelor. Aceste dispozitive sunt capcane chimice sau cu ultraviolete, foarte eficiente, care induc moartea cartitelor prin soc electric sau mor de deshidratare.

Substanta chimica puternica, care vizeaza combaterea cartitelor si a rozatoarelor de pe camp, provoaca moartea acestora in cel mai scurt timp. Ele sunt cele care deschid  lista celor mai eficiente capcane impotriva cartitelor, din mai multe motive. Primul este economia, deoarece costa mai putin de 10 dolari, iar cantitatea folosita este foarte mica: o lingurita pe tunel activ. Rezultatul nu este instant pentru toata populatia de cartite, ci ucide daunatorii in aproximativ 1-2 saptamani. Iar al doilea motiv, este feedback-ul utilizatorilor. Practic, astfel de capcane impotriva cartitelor au un feedback pozitiv. Dupa cumpararea acestora, multi utilizatori il recomanda prietenilor si rudelor. Pentru a creste eficienta, multi oameni recomanda amestecarea substantei chimice cu alte mijloace, cum ar fi momeala pentru cartite.

Daca doriti cele mai bune produse pentru combaterea daunatorilor accesati magazinul www.impotrivadaunatorilor.ro , cel mai mare magazin cu produse anti insecte, anti rozatoare, anti pasari, anti cartite etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *