Controale ale Poliţiei, ITM, ANPC la cluburile din Centrul…Peste 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au făcut controale la cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind date amenzi în valoare de peste 20.000 de lei.

“În noaptea de 01/02 martie a.c., peste 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au desfăşurat controale la mai multe cluburi din perimetrul Centrului Vechi. S-a verificat legalitatea funcţionarii acestor societăţi comerciale, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării. Pentru nereguli legate de casele de marcat, de respectarea legii privind paza bunurilor şi protecţia persoanelor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale in valoare totală de peste 20.000 lei”, anunţă Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Citeşte şi Scandal cu săbii după reprezentaţia Deliei, într-un local de fiţe din Bucureşti

De asemenea, în zilele următoare, reprezentanţii mai multor societăţi comerciale urmează să prezinte documentele care nu au fost găsite la punctele de lucru.

“În funcţie de datele ce au rezultat în urma acestor verificări, documentele vor fi prezentate Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi Serviciilor de Investigarea Criminalităţii Economice şi de Ordine Publică din Poliţia Capitalei”, precizează poliţiştii.

În toate cluburile verificate au fost constate abateri de la legislaţia fiscală şi cea privind autorizaţiile necesare funcţionării.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *