Coronavirus în lume: Bilanțul global se apropie de pragul de 47 de milioane de cazuri / Prințul William a avut Covid, șeful OMS a intrat în carantină – Coronavirus

Numărul de infectări cu noul coronavirus, la nivel global, se apropie de 47 de milioane. Potrivit ultimelor date publicate de worldometers.info, bilanțul a ajuns la 46.834.497, din care 1.205.432 decese și 33.762.216 de pacienți vindecați.

Principalele informații ale zilei, la nivel global, pe HotNews.ro:

Ducele de Cambridge a contractat Covid-19 la începutul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale, însă a ținut secret diagnosticul pentru că ”se întâmplau lucruri importante și nu am vrut ca nimeni să-și facă griji”, relatează BBC News.

Al doilea în linia de succesiunie, William ar fi fost diagnosticat în aprilie, în aceeași perioadă în care tatăl său, Prințul Charles, a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Tot atunci a fost internat și premierul britanic Boris Johnson.

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anunţat duminică seara că a intrat în carantină după ce a fost în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv pentru COVID -19, precizând că nu are niciun simptom al bolii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *