Coronavirus în lume: Brazilia depășește numărul deceselor din China / SUA au trecut de un milion de cazuri – Coronavirus

Numărul cazurilor de coronavirus la nivel global depășește 3,1 milioane, din care peste 1 milion sunt identificate pe teritoriul SUA. SUA este, de altfel și țara cu cele mai multe decese, peste 58.000, mai mulți morți decât în Războiul din Vietnam, reprezentând mai bine de un sfert din bilanțul total al victimelor în lume, peste 217.000. După SUA, Italia, care se apropie de 30.000 de decese, Spania, Franța și Regatul Unit, au fiecare peste 20.000 de morți declarate oficial.

Cele mai noi informații despre pandemie, LIVETEXT:

În acest timp, China continentală a raportat 22 de noi cazuri pentru 28 aprilie, cu șase mai multe față de ziua anterioară, ridicând numărul infecțiilor de Covid-19 la 82.858.

Comisia Națională de Sănătate a spus miercuri că numărul cazurilor importate se ridică la 21 marți, de la 3 cu o zo anterioară. Numărul total al deceselor în China continentală rămâne neschimbat la 4.633.

Brazilia a depăşit marţi pragul de 5.000 de morţi din cauza noului coronavirus, după ce a înregistrat un record de 474 de decese în ultimele 24 de ore, ceea ce face ca țara să depășească bilanțul deceselor din China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *