Coronavirus în lume: – Coronavirus

Numărul de cazuri de coronavirus raportate oficial în lume a depășit 2,5 milioane, iar cel al deceselor a ajuns la 177.000, aproape 700.000 de pacienți cu Covid-19 fiind declarați vindecați, potrivit centralizărilor de pe Arcgis și WorldMeter. Bilanțul deceselor raportate de Statele Unite s-a dublat față de ieri, fiind raportate 2.750 de noi victime.

Cele mai noi informații despre pamdemie, LIVETEXT:

———

06.22 Un stat american a dat în judecată China pentru pagubele ireparabile provocate de pandemie

05.57 Financial Times: Cum vor exploata conducătorii autoritari criza coronavirusului

———

Numărul morţilor în 24 de ore a crescut brusc, marţi, în Statele Unite, cu 2.751 de decese suplimentare legate de noul coronavirus, unul dintre cele mai grave înregistrate de o ţară în timp de o zi, În ajun, Statele Unite număraseră cu puţin peste 1.400 de decese în 24 de ore.

Italia a anunțat marți 534 de noi decese cauzate de coronavirus, cu 80 mai multe față de ziua precedentă, bilanțul total al morților ajungând astfel la 24.648, scrie Guardian. Cu toate acestea, numărul oamenilor care sunt infectați în prezent cu Covid-19 a scăzut cu 528, fiind pentru prima oară când este înregistrată o scădere atât de semnificativă de la izbucnirea epidemiei.

Epidemia de COVID -19 a ucis 20.796 de persoane în Franţa de la începutul lunii martie, dintre care 531 de decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, şi presiunea asupra spitalelor continuă să scadă, a anunţat marţi directorul general al Sănătăţii, Jerome Salomon.

Numărul deceselor din Marea Britanie s-a dublat marți față de ziua precedentă. Astfel, bilanțul morților în spitalele din Regatul Unit a fost marți de 828, după cele 449 consemnate luni, una dintre cele mai pronunţate creşteri din ultimele două săptămâni.

Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *