Coronavirus în lume: Numărul persoanelor declarate vindecate se apropie de 2 milioane / Biserica din R. Moldova, mesaj anti-vaccinare halucinant – Coronavirus

Numărul cazurilor de coronavirus confirmate în lume a ajuns la aproape 5 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covi-a9 la 325.000, în timp ce aproape 2 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizării Worldometers.

Cele mai noi informații despre pandemie, LIVETEXT:

———–

07.10 Premierul suedez apără abordarea țării sale, spunând că este viabilă pe termen lung: ”Lupta contra Covid-19 este un maraton”.

06.55 Germania: Bilanțul cazurilor a ajuns la 176.007 (plus 797), cel al deceselor la 8.090 (plus 83)

04.58 Peste 1.500 de morți în SUA în 24 de ore

00.47 Experții europeni din domeniul sănătății au subestimat riscurile noului coronavirus (presă)

00.22 Trump își menține decizia de a folosi hidroxiclorochină: Fiecare decide pentru el

———–

Sinodul Mitropoliei din Republica Moldova a adoptat marți o declarație prin care cere guvernului să nu introducă obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19, atunci când va fi cazul, invocând la modul cel mai serios conspirații care vizează microciparea populației globului, acțiune coordonată de Bill Gates cu scopul de a controla oamenii de la distanță. Astfel, într-o scrisoare adresată guvernului Rep. Moldova, se precizează că ”sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G”.

Circulația persoanelor între Bulgaria, Grecia și Serbia va fi permisă de la 1 iunie fără obligativitatea unei perioade de carantină de 14 zile pentru limitarea epidemiei de coronavirus, informează marți Reuters și BTA. Deși a participat la discuții, România nu face parte din acest acord care are o importanță deosebită din perspectiva turismului, negocierile urmând a fi reluate.

Până la 60 de milioane de oameni ar putea fi împinși dincolo de pragul sărăciei, potrivit ultimelor estimări ale Băncii Mondiale privind scenariile apocaliptice legate de consecințele economice și sociale ale crizei sanitare, anulând astfel ultimii trei ani în care s-au făcut progrese pentru reducerea decalajelor, a avertizat președintele acestei instituții.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *