Coronavirus în lume: Peste 3,5 milioane de oameni au fost declarați vindecați / Cel mai redus bilanț al deceselor din SUA din ultimele 2 luni – Coronavirus

​Numărul cazurilor de coronavirus raportate în lume a ajuns la circa 7,2 milioane, iar aproape 409.000 de persoane infectate cu Sars-Cov-2 au murit, în condițiile în care peste 3,5 milioane de oameni au fost declarați vindecați, potrivit centralizării de pe Worldometers.

Cele mai noi informații despre pandemie, LIVETEXT:

————
04.47 450 de morți în 24 de ore în SUA, cel mai scăzut bilanț după circa două luni

01.19 Marea Britanie: 55 de decese raportate luni, cel mai mic bilanț zilnic de la instituirea lockdown-ului

01.11 Turismul – “război” diplomatic pentru deschiderea granițelor
————

Economia mondială urmează să se contracte cu 5,2% în acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodată întâlnit după al Doilea Război Mondial. Dar numărul țărilor care se află în recesiune face ca această criză să fie cea mai dură de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondială.

Vârfurile crescute din traficul auto în jurul spitalelor importante din Wuhan, în toamna trecută, sugerează că noul coronavirus ar fi putut fi prezent și răspândit prin China centrală cu mult înainte ca focarul să fie raportat pentru prima dată în lume, potrivit unui nou studiu Harvard Medical School.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *