Coşuri cu flori de la ImodFlowers

ImodFlowers este o florărie aparte, care oferă servicii unice de livrare a florilor. Buchetele noastre de flori sunt făcute numai cu cele mai proaspete flori şi sunt livrate în condiţii impecabile. Pe lângă toate acestea, nu oferi doar buchete cu flori ci şi cutii cu flori. Însă ceea ce nu puteţi rata sunt minunatele coşuri cu flori, absolut fermecătoare.

Selecţia noastră de flori vă ușurează munca în ceea ce privește găsirea aranjamentului pentru orice ocazie. Puteţi alege din miile noastre de buchete de flori, flori în cutii, buchete din colecţia de lux, aranjamente florale speciale sau coşurile cu flori. Mai mult, dacă va doreşti ceva special, vă stăm la dispoziţie şi împreună cu designerii şi decoratorii noştri putem crea pentru dumneavoastră aranjamente unice, fie pentru evenimente speciale, fie pentru momente în care vreţi să vă exprimat într-un mod personalizat sentimentele!

Trimiteţi florile noastre pentru toate ocaziile sau fără niciun motiv special.

Varietatea largă de coşuri cu flori şi aranjamente florale vă oferă posibilitatea de a comanda online cadoul perfect pentru orice ocazie. Trimiteţi un coş cu flori de trandafiri roşii clasici pentru o aniversare sau un coş cu flori asortat şi luminos pentru ziua de naştere a unei prietene. Florile noastre sunt ideale pentru cadouri de mulţumire, pentru a felicita pe cineva, pentru a sărbători naşterea.

Aveţi nevoie de inspiraţie? Vizitaţi secţiunea Florărie online de pe site-ul nostru pentru a vedea ce buchete de flori şi mai ales ce coşuri de flori recomanda florarii noştri pentru fiecare ocazie în parte. După ce aţi ales, tot ce trebuie să faceţi este să comandaţi online buchetul de flori şi vom începe livrarea florilor. Ceea ce vedeţi este cu siguranţă ceea ce cumpăraţi! La doar câteva minute după livrare, vă vom trimite un email de confirmare a livrării împreuna cu poza buchetului care a ajuns la destinatar, iar astfel puteţi vedea şi dumneavoastră buchetul pe care l-aţi trimis.

Promisiuni împlinite

După mulţi ani de activitate în acest domeniu, promisiunea noastră îndeplinită este de a aduce emoţie. O emoţie pe care trimiterea unui coş de flori o aduce la suprafaţă şi care este amplificată de elementul surpriză al primirii florilor într-o cutie specială şi prin intermediul unui mesager, elegant îmbrăcat.

Şi pentru că facem totul cu pasiune, cu seriozitate, pentru că suntem deschişi şi primitori şi încercam să aducem în permanenţă ceva nou, trimiterea florilor proaspete de la florăria online ImodFlowers va fi cu certitudine o experienţă deosebită, pentru că echipa noastră se asigura permanent că atât clienţii noştri cât şi destinatarii buchetelor sunt 100% satisfăcuţi.

Dovada?

Testimonialele clienţilor sunt cele care ne recomandă în orice secundă, întrucât s-au dovedit a fi extreme de mulţumiţi de serviciile noastre şi de calitatea livrării florilor, proaspete şi în condiţii impecabile.

Pentru mai multe detalii vă înviam călduros pe site-ul nostru, unde veţi putea vizualiza şi părerile clienţilor noştri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *