Craciun in Australia | Cunoaste traditiile in cel mai pur stil australian

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Oare cum este Craciunul in… Australia ? Ia sa vedem…

In Australia, tara cangurilor cum i se mai spune, multe lucruri functioneaza invers: Conduci masina pe stanga, anotimpurile merg in directia opusa siCraciunul inAustralia este sarbatorit pe plaja…? Da, suna ciudat si chiar nebunesc, dar n-ai face si tu… o asemenea aroganta macar o data in viata?

Stii de ce sa alegi aceasta perioada pentru a vizita Australia? Craciunul in Australiacoincide cu vara. Prin urmare, australienii petrec mult timp in aer liber, iar Mos Craciun poarta un costum de baie. Dupa cum va puteti imagina, sarbatorile decembriste din Australia sunt ceva iesit din comun.

Prin urmare, daca v-ati saturat de frig si de zapada,sezonul de Craciun in Australia este sezonul ideal pentru a vizita Australiasi in acest articol vei afla de ce. De la inceput afla ca exista o multime de petreceri si mancaruri tipice de Craciun de neratat!

Traditii de Craciun in Australia

Craciunul in Europa este de obicei insotit de un climat rece. In unele orase chiar si zapada cade si se obisnuieste sa se poarte o mie de straturi de haine. Craciunul in Australia, pe de alta parte, este foarte cald si insorit. La urma urmei, atunci cand vine decembrie, australienii spun „salut” la vara si toata distractia pe care o aduce.

Acesta poate fi motivul pentru care traditiile Australieisunt atat de speciale. Cel putin, traditiile de Craciun. Acest lucru se datoreaza faptului ca locuitorii din insula australiana adapteaza aceasta sarbatoare tipica de Craciun in Australia in stilul lor de viata… pe plaja!

Acestea fiind spuse, vrei sa cunostiobiceiurile de Craciun din Australia? Asadar, mai departe, vom relata cum se sarbatoreste Craciunul in Australia.

Cere-i lui Mos Craciun cadouri

Protagonistul Craciunului in Australia este, fara indoiala, Mos Craciun. Diferenta este ca atunci cand Mos Craciun ajunge in Australia, o face in costum de baie! Pe deasupra, schimba fraiele saniei pentru o placa de surf! Funy, nu? Iti imaginezi pentru o secunda cum e sa primesti cadouri de la un Mos Craciun imbracat doar cu un.. slip si o palarie de soare rosie-alba?

Nu, nu glumim… Lui Mos Craciun ii place vara in Australia.

Sigur, Mos Craciun e magic, asa ca e in multe locuri in acelasi timp. Poate fi si in Romania dar si in America in acelasi timp. Cum? Magie.

 In functie de tarilepe care le viziteaza, este normal sa il vedem chiar si in mall-uri, inconjurat de copii, sau la piata sau… pe plaja! El este pretutindeni, cautand in primul rand, copiii cuminti, care i-au trimis din timp scrisoarea cu darurile pe care si le doresc…

Sarbatorirea Craciunului pe plajele din Australia

Din moment ce aceasta sarbatoare este in mijlocul verii, pe 25 decembrie, totul se sarbatoreste ca fiind intr-o permanenta vacanta!Ziua asta e plina de distractie, rasete si mancare buna… Se impodobesc si brazi de Craciun, dar e posibil sa intalnesti un brad de Craciun decorat cu.. scoici! Sarbatorirea Craciunului in aceasta tara fierbinte, ofera beneficiul de a sta la soare, la plaja, in costum de baie, fara a fi nevoit sa pornesti semineul pentru ca Mos Craciun sa poata intra in casa.

brazi de craciun din scoici

Australienii iubesc Craciunul, la fel ca peste tot in lume si ceea ce este diferit la ei fata de o alta tara este… temperatura. Bine, si cocktailul pe care il savurezi sub umbrela de soare si nu cu centrala pornita!

Indiferent unde alegi sa sarbatoresti Craciunul anul asta, nu uita de reguli simple:

Daruieste, zambeste, fii bun – de Craciun si pentru tot restul anului!

spot_imgspot_img