Cred că s-a făcut lumină. Din acelaşi respect, nu intru în detalii – Capital

Comisarul-şef Christian Ciocan, a avut, joi, primele declaraţii oficiale, asta după ce ministrul de Interne, Lucian Bode, a decis să-l dea afară din funcție după un scandal imens izbucnit zilele trecute într-o secţie de Poliţie din București.

Prins încălcând 7 prevederi

Poliţistul a fost lăsat pe loc fără permis şi amendat, după ce a fost descoperit în traficul bucureștean fără ITP, RCA şi fără acte doveditoare că mașina are voie să circule. Totuși, Ciocan a răspuns irnic că este „onorat” de decizia ministrului Lucian Bode.

Christian Ciocan a mai spus că este „atributul demnitarului să împuternicească pe funcţie şi să întrerupă împuternicirea în orice moment”.

Anunțul lui Christian Ciocan

„Sunt onorat că domnul ministru Lucian Nicolae Bode a învestit încredere în mine şi m-a împuternicit pe această funcţie. Sunt onorat deopotrivă de decizia ministrului de Interne de a întrerupe împuternicirea. Este strict atributul domniei sale.

Sunt un om disciplinat. Înţeleg să respect funcţiile, să respect colegii, să îmi respect atribuţiile. Cuvântul de ordine pentru mine este respect”, a transmis Christian Ciocan, potrivit Romaniatv.net.

Întrebat dacă retragerea împuternicirii implică dezavantaje de ordin financiar şi o retrogradare, fostul director al Unității de Politici Publice a MAI a mai spus doar că nu își poate permite să comunice nimic altceva vizavi de această decizie.

Nu vrea să intre în detalii

De asemenea, Christian Ciocan a precizat că nu vrea să intre „în detalii” despre momentul în care a fost filmat într-o secţie de Poliţie.

„Nu intru în detalii. Chestiunile excedează competenţelor mele. Sunt chestiuni vizavi de această cercetare. Cred că s-a făcut lumină. Din acelaşi respect, nu intru în detalii.

Cei care mă cunosc ştiu că cuvântul respect înseamnă o acoperire totală”, a menţionat Ciocan.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a decis, joi, 8 iulie, demiterea lui Christian Ciocan din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI, după ce comisarul-șef a fost prins încălcând 7 prevederi legale și a provocat un scandal într-o secție de poliție, potrivit unui comunicat al ministerului.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *