Crema pentru hemoroizi, cel mai eficient remediu pentru tratament și prevenție

hemoroizii, cauze, simptome, remedii, tratament, unguent si crema

hemoroizii, cauze, simptome, remedii, tratament, unguent si crema

Crema pentru hemoroizi este cel mai eficient remediu naturist pentru tratarea acestei afecțiuni dureroase. Hemoroizii pot fi preveniți sau tratați cu ajutorul mai multor tipuri de tratament. De la soluțiile locale, remediile naturiste și până la cel mai nedorit moment (în cazurile extreme), operația pentru hemoroizi. Toate aceste variante de tratament au însă un numitor comun, crema pentru hemoroizi, o soluție neinvazivă care are întotdeauna rezultate excelente.

Crema pentru hemoroizi este eficientă de la apariția primelor simptome ale bolii pentru că ajută la eliminarea rapidă a durerii, mâncărimii și a senzației permanente de disconfort. Crema este folosită atât pentru tratamentul hemoroizilor externi cât și pentru tratamentul hemoroizilor interni. Crema pentru hemoroizi este o soluție optimă și în cazuri mai grave cum ar fi fisurile anale.

O cremă pentru hemoroizi poate fi extrem de utilă și în cazurile mai grave, de exemplu pentru pacienții care au suferit deja o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea maselor hemoroidale. Proprietățile antiinflamatoare, calmante și cicatrizante vor micșora și ușura, rapid și eficient, perioada postoperatorie.

Dacă este vorba de prevenția acestei afecțiuni, trebuie știut că împreună cu o dietă alimentară și o serie de exerciții fizice, crema pentru hemoroizi va face minuni.

Crema pentru hemoroizi este o soluție indicată și eficientă și în cazul femeilor însărcinate. Este cunoscut faptul că majoritatea femeilor gravide se confruntă cu această afecțiune încă din primul trimestru de sarcină. Folosirea regulată a unei creme pentru hemoroizi va ușura semnificativ trecerea prin această perioadă.

Calitățile esențiale ale cremei pentru hemoroizi. De foarte mulți ani, medicii specialiști recomandă pentru tratamentul hemoroizilor, cremele și unguentele. Însă trebuie meționat că aproape orice cremă pentru hemoroizi poate fi cumpărată și fără prescripția medicului.

Dar pentru a fi cu adevărat eficientă, crema pentru hemoroizi trebuie să fie făcută din ingrediente sută la sută naturale. Și conservarea și procesarea minimă a plantelor va face ca efectul terapeutic al cremei să fie mult mai benefic.

Prelucrarea manuală la cele mai înalte standarde este o altă calitate importantă a cremei pentru hemoroizi și face ca aceasta să fie unul dintre cele mai folosite remedii naturiste împotriva acestei afecțiuni.

Este bine de știut că majoritatea cremelor pentru hemoroizi conțin următoarele plate: gălbenele și tătăneasă. Dar și anumite tipuri de uleiuri, cele mai folosite fiind cele de lavandă și de floarea soarelui.

Aplicarea corectă a cremei pentru hemoroizi. Înainte de fiecare utilizare a cremei pentru hemoroizi este foarte importantă igiena locală. Cea mai indicată este o baie de șezut cu apă călduță și utilizarea săpunului pentru eficiență. Apoi zona va fi tamponată ușor cu o bucată de material cât mai fin, de preferat de bumbac, pentru a se evita iritațiile.

În cazul hemoroizilor externi, crema pentru hemoroizi se aplică local și se recomandă utilizarea mănușilor chirurgicale pentru a nu zgâria zonele inflamate cu unghia. În cazul hemoroizilor interni, se masează, cu maximă atenție, interiorul anusului până când crema va fi absorbită în pielea din zona afectată.

Trebuie știut faptul că tratamentul cu o cremă pentru hemoroizi este mai puțin costisitor decât unul medicamentos. Cât despre diferența costurilor dintre un tratament cu o cremă și o intervenție chirurgicală (mai ales în stadiile I și II ale hemoroizilor când nu este necesară) este inutil să vorbim.

Îți este teama ca suferi de hemoroizi? Citește pe MondoNews.ro tot ce ai nevoie sa știi despre hemoroizii patologici, cum sa identifici un simptom și cum sa tratezi din timp o afectiune care îți poate schimba viața!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *