Cristina Neagu va suferi o intervenție chirurgicală. Ce i s-a întâmplat, de fapt, handbalistei

Joi seara, după victoria cu SCM Râmnicu Vâlcea, căpitanul naționalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a precizat că meciul acesta este ultimul din sezonul actual pentru că va suferi o intervenție chirurgicală la genunchi.

”Victorie importantă şi suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine voi suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi. Sper ca operaţia să nu fie prea complicată şi să mă intorc pe teren cât mai curând!”, a transmis Cristina Neagu.

Amintim că aceasta are probleme la un cartilaj la genunchi și la menisc.

CSM București, lider în Liga Națională

După meciul de joi seara, CSM București a rămas lider neînvins în Liga Națională. Meciul de joi seara s-a terminat cu victoria CSM București. Echipa națională de handbal feminin s-a impus în fața SCM Râmnicu Vâlcea cu 32-26 (17-13).

În urma rezultatului, CSM Bucureşti conduce clasamentul cu 70 de puncte, urmată pe podium de Minaur Baia Mare, cu 61, şi de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 57.

Cristina Neagu a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că nu va mai evolua nici la echipa naţională în acest an, fără a da detalii la acea vreme.

Liga Naţională se va încheia în acest sezon în 20 iunie, cu etapa a 30-a.

Sursă foto: Dreamstime