Cristina Obreja, fondator Life Dental Spa, premiată în cadrul Galei Health, Beauty & Lifestyle

Date:

Gala anuală Health, Beauty & Lifestyle, care premiază succesul în domenii cheie ale stării de bine și-a desemnat câștigătorii la Royal Palace Ballroom. Au fot premiate branduri de top si personalități cu povești fascinante.

Dr. Cristina Obreja, fondatoarea Life Dental Spa, a fost premiată cu premiul Ambasador al Stomatologiei Biologice Laser în România.

Stomatologia biologică tratează cauzele, nu doar simptomele, prin intermediul ultratehnologiei viitorului: laserul dentar. Se întâmplă în cadrul lanțului de clinici stomatologice pe care le-a fondat, Life Dental Spa, acolo unde stomatologia viitorului este adusă în prezent. Ce înseamnă asta? Că ne putem lua adio de la teamă, durere și de la lungile perioade de recuperare după diverse proceduri dentare. Life Dental Spa, care funcționează și în regim de franciză, a devenit afacerea la cheie din România cu cea mai mare marjă de profit.

Dr. Cristina Obreja a pus bazele stomatologiei biologice în România a dezvoltat un protocol holistic de tratament cu laser al parodontozei.  Abilitățile sale ca medic nu vin doar din aplicarea celor învățate în anii de școală, ci din faptul că dincolo de tratamentele convenționale, Dr. Cristina Obreja a căutat să aducă pacienților săi o altfel de abordare a sănătății. Viziunea clinicilor de stomatologie biologică Life Dental Spa a fost mereu crearea unui spațiu unde oamenii găsesc vindecare și li se redă frumusețea din interior, spre exterior.

“Împreună vreau să schimbăm paradigma în stomatologia românească, să înțelegem că se poate și o stomatologie fără durere, minim invazivă, bazată pe concepte biologice… O stomatologie care pune în centrul atenției pacientul!”, Dr. Cristina Obreja.

Life Dental Spa este rețeaua de clinici dentare cu cea mai explozivă creștere din domeniu în ultimii doi ani. Modelul de business care este o franciză hibrid, a devenit afacerea la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related