CSM București, nevoită să o învingă pe Podravka în Liga Campionilor – Adrian Vasile: „E important pe ce loc terminăm grupa” – TeamBall

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Adrian Vasile, antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, a declarat, vineri, că este important ca formaţia sa să învingă, duminică, pe Podravka Vegeta Koprivnica, deoarece locul din clasamentul grupei îi va desemna adversara din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„Niciun meci nu trebuie considerat uşor. În primul rând trebuie să ne respectăm pe noi şi tricoul pe care îl purtăm, precum şi pe suporterii care vin să ne susţină.

Cu Podravka (n.r. ultima clasată în Grupa A) e un meci de Liga Campionilor pe care trebuie să-l câştigăm. Contează pe ce loc terminăm în grupă, fiecare echipă îşi face anumite calcule. Dar până acolo contează realitatea din teren şi mai sunt trei meciuri până la finalul fazei grupelor.

E foarte posibil ca în faza următoare să mă întâlnesc cu un antrenor român (n.r. Florentin Pera, antrenorul echipei ŢSKA Moscova)… Din păcate, Costică Buceschi nu mai este antrenorul celor de la Kastamonu… dar într-o mare parte a sezonului am avut trei antrenori români în Liga Campionilor, ceea ce e de subliniat”, a afirmat Vasile, înaintea antrenamentului de la Sala Polivalentă din Capitală, citat de Agerpres.

„Din păcate, avem câteva jucătoare care nu vor putea evolua. În sport tot timpul apare ceva la care trebuie să te adaptezi. E ca un organism viu, tot timpul trebuie să fii pregătit”, a adăugat tehnicianul fără a nominaliza absenţele.

CSM Bucureşti va mai transfera în perioada următoare încă două jucătoare pentru sezonul viitor: „Echipa nu este completă în momentul de faţă. Sunt încă două posturi pe care avem nevoie de întăriri. Aşa că sper cât de curând să le rezolvăm. Posturile sunt cele de portar şi inter dreapta”.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte formaţia croată Podravka Vegeta Koprivnica, duminică, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, într-o partidă contând pentru Grupa A a Ligii Campionilor.

Clasament Grupa A:

1. Esbjerg (319-264) 19 puncte
2. Rostov-Don (297-259) 16
3. Brest Bretagne (315-283) 14
4. Ferencvaros (297-297) 14
5. CSM București (307-282) 12
6. Borussia Dortmund (315-311) 9
7. Buducnost (251-320) 2
8. Podravka Vegeta (263-349) 2.

spot_imgspot_img