Cu un flipchart de calitate, oricine poate da naştere şi forma ideilor profesionale şi personale

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un flipchart de calitate este un produs care îi ajută pe utilizatori să facă faţă prezentărilor în faţa unui public redus, dar şi să îşi împărtăşească ideile în mod corespunzător. În plus, acest important dispozitiv îi ajută pe utilizatori să îşi dinamizeze întâlnirile, şedinţele şi orice fel de întâlniri pe care trebuie să le susţină. Pe piaţă există numeroase modele de flipcharturi, însă nu toate sunt potrivite fiecărui utilizator.

Spre exemplu, dacă utilizatorii trebuie să se deplaseze cu flipchart-ul la diferite săli, acesta trebuie să fie un model ce poate fi transportat cu uşurinţă oriunde. Dacă flipchartul trebuie mutat prin încăpere, un model cu roţi se va dovedi foarte eficient, iar în ceea ce priveşte mărimea părţii utile, pentru o sală mică de prezentări poate fi util şi un flipchart mai mic, în schimb pentru o sală mai mare, este nevoie de un flipchart mai mare.

Tipuri de flipchart şi utilitatea acestora

Flipchartul magnetic este cel care nu depinde de o sursă de curent, astfel încât utilizatorii nu trebuie să îşi facă griji în privinţa conexiunii la internet sau compatibilităţii între laptop şi proiector. Flipchartul poate fi magnetic, cu hârtie, fix sau cu roţi, indiferent de alegerea cumpărătorilor, acest dispozitiv trebuie să fie folosit îndeosebi pe durata prezentărilor pentru a capta atenţia publicului.

Cele mai multe flipchart-uri au un design şevalet ce permite utilizatorilor să le strângă pentru a fi mai uşor transportate. Modelele echipate cu roţi sunt ideale pentru sălile de clasa din şcoli sau alte locaţii care au spaţii comune.

Flipcharturile magnetice sunt de regulă uşor de montat şi de demontat, fie că sunt sau nu dotate cu roţi, dispun de un sistem de blocare sau nu, au înălţime reglabilă sau nu, iar preţul diferă în funcţie de materialele folosite, de tipul de flipchart achiziţionat, de finisaje şi suprafaţa pe care clienţii o pot folosi în vederea notării ideilor şi informaţiilor.

De ce accesorii este nevoie pentru un flipchart?

Pentru a folosi un flipchart, nu este utilă simplă comandare a acestui dispozitiv, ci şi a dispozitivelor şi accesoriilor suplimentare. Aceste accesorii sunt concepute pentru fiecare model de flipchart în parte şi pentru modelul ales.

Spre exemplu, pentru a folosi în mod corespunzător un flipchart va fi nevoie de markere speciale, de bureţi speciali şi de substanţe de curăţare speciale, astfel încât suprafaţa flipchartului să nu fie deteriorată.

Markerii sunt uşor de achiziţionat şi de folosit, iar bureţii pentru tabla magnetică reprezintă cea mai bună investiţie pentru ştergerea rapidă a informaţiilor şi pentru menţinerea în condiţii de deplină siguranţă a dispozitivelor pe o perioadă cât mai îndelungată.

Fără doar şi poate, flipchartul reprezintă o investiţie foarte bună pentru biroul de acasă, dar şi pentru biroul din cadrul instituţiilor şi pentru sălile de clasa educaţionale sau sălile în care au loc traininguri de specialitate.

spot_imgspot_img