Cum a salvat Iron Man Universul Cinematografic Marvel

Iron Man Universul Cinematografic Marvel

Iron Man este prima serie de filme cu super eroi care a avut cu adevarat succes la public. Inainte de acesta, filmele cu super eroi nu erau la fel de cautate precum alte genuri.

Desigur, la succesul rasunator pe care l-a avut a contribuit si Robert Downey Jr. in rolul lui Tony Stark, dar meritul este impartit deoarece seria de 3 filme Iron Man a reusit sa multumeasca pasionatii de benzi desenate cu super eroi si este o serie inca vizionata si astazi datorita legaturii sale cu celelalte filme din seria Marvel.

Care apropo, trebuiesc vazute in ordine pentru a te bucura de tot ce poate oferi MCU, iar daca doresti sa vezi toate filmele Marvel in ordine cronologica, articolul de pe blogul lui Teo cu siguranta iti va oferi raspunsurile pe care le cautai.

In cazul in care n-ai vazut nici un film din seria Marvel Iron Man, mai jos sunt spoilere.

Iron Man a aparut in anul 2008 si este filmul in care Tony Stark face primul costum de Iron Man pentru a scapa de o grupare care l-a rapit. De aici incepe totul, iar daca vei vedea filmul ti se va parea amuzant cum arata costumul atunci versus cum arata in ultimele filme Avengers spre exemplu.

Iron Man 2 apare in anul 2010 si are loc in perioada in care conducatorii tarii sunt intimidati de puterile pe care le are acel costum si incearca sa-l obtina prin orice mijloc de la Tony. Desigur ca acesta se impotriveste, iar actiunea este si mai complicata in momentul in care Ivan Vanko apare in scena.

Iron Man 3 aduce pentru Tony Stark un nou rival, pe Mandarin. Desi soarta pare sa fie impotriva miliadarului, aflam spre final ca de fapt este o calatorie a lui Tony pentru a recapata controlul asupra vietii lui.

In concluzie, fara filmele Iron Man, MCU (Universul Cinematografic Marvel) s-ar putea sa nu fi fost ce este azi deoarece nimeni nu s-ar fi gandit la vremea aceea ca filmele cu super eroi vor fi la atat de mare cautare.

Ca o idee, inainte de Avengers, toate topurile erau ocupate de filme precum Titanic, Fast and Furious si Avatar, odata cu Avengers care a reusit sa doboare cateva recorduri, an de an filmele cu super eroi au fost prezente in topuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *