Cum ajută jocurile de noroc economia pe timp de pandemie?

Jocurile de noroc sunt iubite de oamenii din întreaga lume datorită faptului că îmbină cu succes două opțiuni diferite, dar egal dorite: distracția sau adrenalina cu câștigurile. Acest domeniu se află în plină dezvoltare și cifrele arată că procesul nu se va opri aici.

Doar în România sectorul jocurilor de noroc și al pariurilor este o piață de peste două miliarde de euro. În fiecare an crește cu peste 10%, iar profitul s-a majorat de peste 5 ori în ultimii 6 ani, relevă o analiză realizată de site-ul Termene.ro.

Companiile care activează în acest sector vor înregistra venituri din ce în ce mai mari chiar și în 2020, în plină pandemie, până vor atinge nivelul de 12 miliarde de lei. Doar în 2019 veniturile au crescut cu 15% față de cele 9 miliarde de lei înregistrate în 2018.

Creșterea veniturilor acestei industrii este spectaculoasă, deoarece înregistrează un ritm accelerat. În anul 2018 veniturile au crescut cu 11.4% față de 2017, adică o creștere de aproximativ 1 milion de lei față de 2017. Fie că joacă pacanele gratis, poker sau blackjack, oamenii continuă să investească sume mari în jocurile de noroc în speranța că vor câștiga și mai mult.

Jocurile de noroc nu iau pauză în timpul pandemiei chiar dacă localurile și hotelurile sunt pe cale să se închidă din nou. Avantajul acestei industrii este faptul că jocurile de noroc sunt disponibile atât în mediul tradițional, cât și în cel online.

Industria online este pe val în prezent, deoarece oamenii lucrează de acasă și petrec tot mai mult timp online zilnic. Cum sunt din ce în ce mai stresați, datorită situației economice și a nesiguranței zilei de mâine din punct de vedere financiar, românii caută metode de a se relaxa ajungând la opțiunea pacanelelor online gratiscare îi atrage.

Cum ajută jocurile de noroc economia pe timp de pandemie?

În primul rând, jocurile de noroc ajută oamenii să se relaxeze și astfel pot face față unei noi zile de muncă de acasă. Muncind, economia primește impozite și taxe din care se poate alimenta. Banii circulă, unii au venituri, alții au cheltuieli, afacerile au activitate și încasări, statul are venituri și poate face investiții. Este bine ca banii să circule pentru ca oamenii să își satisfacă nevoile.

Mai mult, jocurile de noroc rulează bani în mediul online, iar câștigurile sunt impozitate de către stat. Din impozite și alte taxe, statul poate investi acolo unde este nevoie pe timp de pandemie: educație și sănătate.

Știm cu toții cât de important este ca sănătatea să primească fonduri pentru a ajuta oamenii bolnavi și a ține pacienții într-un mediu sigur, igienizat și, mai ales, pentru a primi cele mai bune îngrijiri. De asemenea, educația are nevoie de fonduri pentru a ajuta atât profesorii, cât și elevii din medii și familii defavorizate să aibă acces la cursurile online.

De asemenea, industria jocurilor de noroc creează locuri de muncă online pentru diverse funcții: dealeri, crupieri, programatori, web designeri, customer service, etc. Oamenii care au astfel de cunoștințe pot profita și pot face bani frumoși chiar din intimitatea casei lor.

Joburile online sunt mai transparente ca oricând și apar la tot pasul. Oamenii au înțeles într-un final că un job poate fi efectuat și de acasă, cu minim de supervizare, rezultatele fiind uneori mai bune ca acelea obținute de la biroul tradițional.

Datorită oamenilor care continuă să aibă venituri, statul poate plăti alocații, ajutoare sociale și pensii. Aici includem jucătorii de pacanele gratis, dar și angajații în industria jocurilor de noroc: dealeri, crupieri, programatori, agenții de customer service, web designeri, și alții.

Tot impozitul pe salariu și contribuțiile sprijină statul să poată redistribui banii către acele persoane sau familii care au o mai mare nevoie de ajutor și sprijin financiar, mai ales pe timp de pandemie. Mai mult, pe plan local, industria jocurilor de noroc a susținut economia locală oferind turiștilor și localnicilor opțiuni de turism și divertisment.

Jocurile de noroc nu vor dispărea, ci vor continua să primească sume mari de bani de la utilizatorii din întreaga lume, în timp ce oferă locuri de muncă și plătesc sume uriașe drept impozit și alte taxe la stat, fapt ce ajută statul respectiv.

Utilizatorii cazinourilor online sunt mulțumiți de faptul că se pot relaxa de acasă sau de oriunde au acces la internet în timp ce au șanse să câștige sume mari de bani drept cashpot sau jackpot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *