Cum alcătuiești o ținută demnă de un restaurant în Cluj select?

Indiferent că este vorba despre o întâlnire romantică, o petrecere aniversară sau chiar alte evenimente de natura similară, un lucru este cert și anume acela că îți dorești să arăți spectaculos și să ieși în evidență. Dat fiind faptul că evenimentul va avea loc în cadrul unui restaurant select, accentul ar trebui să cada și mai mult pe alegerea unei ținute care să îți facă cinste. Ori de câte ori ne vedem însă puse în situația de a face alegeri în materie de vestimentație, constatăm că lucrurile nu sunt nici pe departe simple. O ținută impecabilă înseamnă o armonie perfectă între piesele vestimentare, accesorii și make-up. O simplă alegere neinspirată este suficientă compromite complet un outift deosebit.

Ținută pe care este recomandat să o alegi, depinde foarte mult de tipul evenimentului la care participi și de local. Spre exemplu, în situația unor restaurante selecte din Cluj sau din orice alt oraș din țară, nu vei putea adopta ținute casual, indiferent de natura evenimentului. Excepție fac situațiile în care este vorba despre întâlniri de afaceri, unde vei avea nevoie de o ținută casual business. Iată câteva aspecte cărora să le acorzi atenție în alegerea ținutei pentru o petrecere ce se desfășoară în cadrul unui restaurant!

Ține cont de dress code, dacă acesta există

Pentru început, este important să cunoști toate detaliile evenimentului, în special dacă există sau nu un dress code. În aceasta situație, alegerile îți vor fi destul de limitate, pentru că va trebui să te conformezi cu această solicitare. Pe de alta parte, un dress code îți va ușura destul de mult alegerea pe care o ai de făcut, astfel că exisă și un avantaj al existenței acestuia. În absența unui dress code, vei avea posibilitatea de a alege o ținută care te reprezintă, ținând desigur cont de natura evenimentului și de pretențiile localului. În general, rochiile sunt o alegere cu care nu vei putea da greș în cadrul evenimentelor unde se pretează să fii îmbrăcată mai elegant.

Accesorizează-ți corect ținută

O parte importantă din imaginea de ansamblu a unei ținute este reprezentată de accesorii și bijuterii, pe care este recomandat să le alegi cu mare atenție. Vestea buna este aceea că în prezent ai acces la o gamă absolut impresionantă de bijuterii extravagante din argint sau din alte metale prețioase pentru care poți opta. Pentru a fi completă, o ținută elegantă necesita o accesorizare cu bijuterii care să îi facă cinste și care să îți sublinieze corect trăsăturile specifice.

Un make-up potrivit

Nu în ultimul rând, pentru a te putea transforma în atracția evenimentului, vei avea nevoie concomitent și de un machiaj care să corespundă ținutei și evenimentului. Dacă evenimentul are loc seara, este recomandat să optezi pentru un machiaj care să îți scoată în evidență trăsăturile fetei, prin accentuarea ochilor și buzelor. În schimb, dacă evenimentul se petrece seara, vei avea nevoie de un machiaj simplu, natural și luminos, fără a avea acel efect de porțelan. Un machiaj de zi nu ar trebui să fie niciodată exagerat, astfel că va trebui să lași deoparte tot ceea ce poate fi strident.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *