Cum alegem manusile de box Knockout

Cand vrei sa te antrenezi precum un campion de talie mondiala si sa devi mai bun dupa fiecare antrenament – echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de echipamente de box precum tibiere, proteze, casti dar si manusi de box de calitate ridicata.

Chiar daca esti incepator sau avansat in arta boxului trebuie sa intelegi ca alegerea manusilor de box este un proces important care va avea ca si consecinte calitatea antrenamentelor tale si cat de bine protejat vei fi tu. Astfel trebuie sa pui mare accent pe materialul din care este realizata manusa pe care vrei sa o cumperi. Alege manusile de box din piele naturala care sa iti ofere protectie de top si sa aiba durata de utilizare placuta si lunga.

Daca esti incepator si nu faci antrenamente asa dure, poti sa optezi si pentru manusile de box din piele artificiala pentru ca si ele ofera un grad ridicat de protectie si au rezistenta mare. Astfel daca alegi cum trebuie perechea de manusi de box sau de MMA cu siguranta tu vei fi mai protejat de accidentarile de pumn sau de incheietura si vei putea sa te antrenezi mai bine.

Acum hai sa vedem la ce elemente si criterii sa ne uitam cand alegem perechea de manusi de box potrivita:

  1. In primul rand trebuie sa vedem valoarea totala a manusilor de box – aici nu ne referim specific la pretul manusilor ci si la calitatea materialelor din care ele sunt realizate. Trebuie sa te asiguri ca manusile tale vor avea multa spuma pe oasele pumnilor si ca se inchid bine la incheieturi. De obicei manusile mai scumpe sunt realizate din spuma mai calitativa cu pana la 3 straturi si au piele naturala de vaca de clasa A – precum cele de la Knockout Store.
  2. Durata de viata este un alt factor de care sa tinem cont – aici ne referim la calitatea pielii si intensitatea antrenamentelor tale. Cat de des vei utiliza manusile de box si care este ritmicitatea antrenamentelor tale?
  3. Vezi si cata protectie ofera manusile de box atat pentru incheieturi dar si pentru oasele pumnilor tai.
  4. Trebuie sa fi atent si la confortul oferit de catre manusile de box ales – aici ne referim la cat de bine stau ele pe pumn si sa nu aiba joc.

Vezi si gama de tibiere de Kickbox – Knockout care sa iti ofere protectie maxima atunci cand te antrenezi la standarde inalte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *