Cum alegem sacul de box potrivit

Cum alegem sacul de box

In absolut fiecare sport de contact si sala de antrenament vei gasi cu siguranta cel putin un sac de box la care sa te poti antrena precum un luptator de elita.

Sacii de box de la Knockout sunt realizati din materiale de calitate ridicata si iti ofera sansa sa te antrenezi ca un campion si sa iti exersezi loviturile de pumn si picior.

Ei sunt esentiali pentru orice antrenament de box sau kickbox si iti ofera sansa sa antrenezi diverse lovituri si tehnici precum loviturile puternice, crosee, directele si loviturile de picior.

Pe langa partea de lovire cu pumnii, sacii de box mai mari – in special cei peste 1.50 m ajuta sa te poti antrena cat mai bine cand vine vorba de loviturile de picior.

Ca sa te asiguri ca alegi cei mai buni saci de box – asigura-te ca urmezi sfaturile de mai jos.

Tipul sacului de box – aici trebuie sa te decizi care este modelul de sac ales – cel tipic – cilindric, cel de tip uppercut, cel para sau speed bag. Acesti saci de box sunt realizati pentru diverse tipuri de antrenament.

Dupa ce te-ai hotarat la tipul de sac de box ales, trebuie sa vezi materialele din care este realizat sacul de box. Pe site-ul Knockout vei gasi saci de box din piele naturala si artificiala umpluti profesional cu deseuri de textile de calitate ridicata.

Comanda acum echipamentele sportive potrivite pentru tine si devino un sportiv de top cu www.knock-out.ro

Alt criteriu de alegere a sacului de box este marimea si dimensiunea lui – aici poti sa alegi sacii de box Knockout de la 1.20 -1.80 m.

Sacii mai mari iti dau sansa sa lovesti mai puternic si sa iti dezvolti forta loviturilor de pumn si picior.

Sacii conventionali in forma cilindrica sunt ideali cand faci antrenamente pentru pumni si picioare si vrei sa lovesti cat mai bine.

Alege gama de saci de box de la Knockout si devino un sportiv mai bun care sa isi doboare adversarii din ring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *