Cum alegi cele mai bune hidrobiciclete pentru afacerea ta?

Conceptul de hidrobicicleta este recunoscut inca din anul 1870, iar produsele din aceasta categorie ies in evidenta prin modul de constructie. Pentru ca nu exista motor, mediul nu este poluat si nu se consuma combustibil. In schimb, conceptul de functionare este exact precum al unei biciclete clasice, fiind necesara pedalarea continua. Hidrobicicletele nu se scufunda, fiind formate din materiale rezistente pentru conditiile de utilizare. Iata ce trebuie sa stii despre acestea!

Cat costa o hidrobicicleta de calitate?

Raspunsul la aceasta intrebare difera in functie de fiecare brand, precum si de modelul care te intereseaza. O hidrobicicleta are pretul in jur de 3000 Euro, avand forma de lebada, flamingo  sau solar. Un alt model apreciat este cel in forma de masinuta. Acesta este ideal pentru copii, avand o forma care iese in evidenta. La orice produs se poate atasa tobogan, o astfel de solutie fiind recomandata in special in zonele unde apa nu este foarte adanca.

De ce sa incepi o astfel de afacere?

Spre deosebire de alte afaceri in care gama ta de clienti este una restransa, in cazul in care decizi sa folosesti hidrobiciclete, nu vei intampina aceasta problema. In mod contrar, vei avea parte de un set larg de potentiali cumparatori. O categorie comuna este reprezentata de copii, care adora sa se joaca si sa-si petreaca timpul in parc sau la mare cu prietenii. Totusi, hidrobicicletele mai sunt utilizate si de catre persoane care isi doresc sa faca miscare sau de grupuri ce vor sa aiba parte de un moment de relaxare. Modelele noastre sunt produse in UE, in conformitate cu toate standardele in domeniu. La fabricare utilizam matrice metalice dintr-o singura bucata. La aceasta vom adauga protectie impotriva razelor U.V de inalta densitate si vom face produsul sa fie nescufundabil. In plus, exista o reizstenta superioara la impactul direct sau abraziune. Compusul din spuma de polietilena are grosimea dubla si conexiuni interne stabile. Sistemele mecanice constau intr-o tija de otel cu 8 pale de propulsie, existand in acelasi timp si o transmisie de directie inoxidabila.

Ce avantaje ofera o hidrobicicleta?

Cel mai mare avantaj al acestui produs consta in faptul ca incurajeaza miscarea, indiferent de conditia fizica a celor care sosesc sa o incerce. Deplasarea nu este neaparat dificila si cu putin efort se pot depasi inclusiv 5 mile pe ora. Cu alte cuvinte, hidrobicicletele reprezinta o oportunitate excelenta pentru a arde din numarul de calorii. Riscul de accidentare este eliminat, deoarece mediul extern va contine apa si nu vor fi nici dureri foarte mari de genunchi. Hidrobicicletele sunt o alternativa de fitness utila pentru incepatori, precum si un remediu pentru celulita. Acestea pot fi pedalate de pana la 4-5 persoane in acelasi timp, ceea ce incurajeaza inclusiv socializarea si munca in echipa. 

Produsele sunt reciclabile, fiind prietenoase cu mediul inconjurator. Echipamentele trebuie insa utilizate in conformitate cu o serie de instructiuni. In felul acesta, este garantata siguranta tuturor participantilor si faptul ca nu vor fi probleme. Aprobarile pentru o astfel de afacere pot necesita investitii suplimentare sau oferirea unui procent din castig. Produsele de calitate garanteaza insa o experienta placuta pentru clienti si faptul ca acestia se vor intoarce pentru a se distra de fiecare data. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *