Cum alegi pilota perfectă pentru tine

Pentru a dormi bine și pentru a ne bucura de mult confort în timpul somnului, avem nevoie de câteva lucruri moderne de foarte bună calitate: o saltea de pat care ne va susține bine spatele în timpul somnului, o pilotă potrivită pentru fiecare anotimp, un pled din lână naturală dacă este o zi răcoroasă și o lenjerie moale din bumbac 100%.

Recomandări

Pilotele moderne sunt preferate de aproape toată lumea, astăzi. Sunt moi, călduroase, ușoare și foarte comode în timpul somnului. Există multe modele de pilote și cred că ai nevoie de câteva sfaturi pentru a face o alegere bună.

În mod sigur, vei avea nevoie de pilote pentru toate anotimpurile. Spre exemplu, pentru sezonul de vară îți recomandăm pilote cu indice termic 1 sau 2. Pentru sezonul de primăvară sau pentru cel de toamnă, sunt foarte potrivite pilotele cu indicele termic 3 sau 4. 

Iar pentru sezonul friguros de iarna, cea mai recomandată pilotă este cea care are indicele termic de 5. Așadar, atunci când vei merge la cumpărături, nu uita să întrebi vânzătorul sau citește cu atenție care este valoarea indicelui termic al produsului ales.

Este important să alegeți și o pilotă cu densitate mare în ceea ce privește materialul din interior. Cu cât este mai dens cu atât va ține mai cald. Atunci când vei alege pilotele pentru iarnă, îți recomandăm să ții cont și de acest lucru.

Pilote naturale sau sintetice?

Chiar dacă prețurile sunt mai ridicate, îndreaptă-ți atenția către pilotele naturale. În general toate produsele naturale au o foarte bună capacitate de termoreglare. Vei găsi ușor pilote din lână naturală, spre exemplu, atât pentru anotimpul de vară cât și pentru cel de iarnă. Dacă preferi pilotele ușoare, acestea sunt cele mai potrivite modele.

Mai mult ca sigur că ai auzit de pilotele umplute cu pene și puf de gâscă. Și acestea sunt naturale 100%, însă sunt mult mai grele și mai dense. Modelele acestea le poți alege pentru anotimpul de iarnă, în special. Sunt foarte călduroase, pufoase, plăcute și absorb foarte bine umezeala din încăpere. Trebuie să iei în calcul faptul că ele se curăță mai greu însă și trebuie scoase foarte des la aer.

Despre pilota 4 anotimpuri, ce putem spune? Este un model de pilotă preferat de multe persoane. Mai ales cea din bambus. Le recomandăm și noi, daca sunt de foarte bună calitate. În felul acesta nu va fi nevoie de achiziții multiple și de costuri ridicate. Un singur produs pentru toate perioadele anului!

Din punctul de vedere al materialului exterior, de asemenea este bine să îți îndrepți atenția către pilotele care sunt fabricate din materiale naturale. Sunt mai puțin sau deloc alergice, absorb foarte bine transpirația, sunt mult mai călduroase și sunt foarte plăcute la atingere. 

De asemenea, în timp, se vor deteriora mult mai greu. Sperăm ca sfaturile noastre să te ajute să faci o alegere bună. Poți cumpăra acum pilota de vara preferată mult mai ușor. Sau chiar și pe cea pentru celelalte anotimpuri. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *