Cum alegi restaurantul pentru nunta ta?

restaurant nunta Bucuresti

Atunci cand ai acceptat o cerere in casatorie, stii ca va urma o perioada destul de stresanta in care te vei ocupa de organizarea si planificarea nuntii, pentru ca acea zi sa fie pe placul tau si al invitatilor tai. Iar unul dintre primele aspecte de care trebuie sa te ocupi este alegerea unui restaurant nunta Bucuresti cat mai din timp posibil, pentru a evita anumite neplaceri sau situatii care iti vor da dureri de cap.

   Cautarile pentru restaurantul ideal trebuie incepute cat mai din timp, uneori chiar si cu peste un an inaintea evenimentului, caci in acest fel vei avea garantia ca localul va fi liber in data dorita de tine sau, de asemenea, nu va exista riscul de a nu gasi nici o data disponibila la restaurantul care ti-a placut. 

Care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont? 

    Pentru a putea alege restaurantul potrivit pentru nunta ta, este recomandat ca in prealabil sa iti intocmesti o lista aproximativa a invitatilor, astfel incat sa iti faci o idee despre capacitatea aproximativa a restaurantului. 

  Este recomandat sa se aleaga un restaurant care ofera un spatiu suficient de mare, astfel incat invitatii sa se simta in largul lor atat la mese, cat si pe ringul de dans. De asemenea, este recomandat ca sala sa aiba o forma dreptunghiulara, rotunda sau patrata, pentru ca toti invitatii sa se simta prezenti si inclusi. De asemenea, ringul de dans trebuie sa fie situat in centrul salii, astfel incat toti invitatii sa aiba vizibilitate catre acesta. 

restaurant nunta Bucuresti

   Orice restaurant care se respecta si care poate organiza cu succes evenimente cu multi invitati detine un sistem bine pus la punct in ceea ce tine de ventilatia aerului, insa este esential ca aerul conditionat sa fie pozitionat astfel incat sa nu deranjeze invitatii. De asemenea, se recomanda sa se aleaga un restaurant nunta care sa detina si o terasa inchisa sau o gradina destinata invitatilor care fumeaza. 

   De asemenea, este recomandat sa se aleaga un restaurant care detine suficiente locuri de parcare, astfel incat invitatii sa nu fie nevoiti sa parcurga distante mari de la masina si pana la local, caci aceasta poate fi o problema atat in perioadele reci ale anului, cat si pentru faptul ca femeile aleg sa poarte o vestimentatie sofisticata si tocuri. 

Ce trebuie sa stii legat de meniul de la nunta? 

  Un alt aspect de care depinde succesul petrecerii de nunta este meniul ales, de aceea trebuie sa ii oferi o atentie deosebita. De cele mai multe ori, restaurantele de nunta au pentru astfel de evenimente meniuri prestabilite. 

   In functie de tema si stilul pe care le-ai ales pentru nunta ta, este recomandat sa alegi si meniul, insa trebuie sa tii cont in mare parte de pretentiile sau cerintele invitatilor. De asemenea, trebuie sa nu uiti nici de acei invitati pentru care sunt necesare meniuri speciale. Astfel ca, indiferent daca vei opta pentru un meniu traditional sau international, alege doar acea combinatie de feluri de mancare care crezi ca vor fi pe placul marii majoritati a invitatilor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *