Cum alegi salonul de nunta?

Daca esti aproape de cel mai important si special eveniment din viata ta si cauti un salon de nunta care sa fie atat pe placul tau, cat si al invitatilor, astfel incat sa aduni amintiri pentru o viata intreaga, atunci trebuie sa ai in vedere Salon du Mariage, unul dintre cele mai speciale locuri unde poti organiza o nunta de vis.

Salon du Mariage este acel loc deosebit unde, datorita experientei pe care o au cei care se ocupa de organizarea nuntii, vei avea parte de un eveniment de neuitat. Acest salon de nunta este deosebit de apreciat de catre miri, datorita numeroaselor aspecte importante pe care trebuie sa le ai in vedere in ziua si noaptea nuntii, dar si la petrecerea de a doua zi.

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru care mirii si invitatii isi fac griji inainte de eveniment este meniul, alegerea acestuia, dar si modul in care fiecare fel de mancare este preparat. La Salon du Mariage conteaza extraordinar de mult faptul ca are loc o degustare individuala a meniului, iar bucatarul este angajat al salonului. Meniul este extrem de variat, astfel ca mirii pot alege din foarte multe variante si feluri de mancare, caci acest salon nunta are o bucatarie proprie, inclusiv pentru sarmale.

Un alt aspect de care majoritatea mirilor si invitatilor tin cont, este faptul ca ringul de dans este foarte generos, astfel incat participantii sa se poata misca in voie pe melodiile alese de ei.

Experienta angajatilor de la Salon du Mariage isi spune cuvantul in fiecare detaliu de aici, astfel ca mirii au garantia unei nunti fara griji, all inclusive.  In cazul in care se doreste, petrecerea de a doua zi poate fi organizata in spatiul de langa piscina si se poate oferi si cazare petru acei invitati care isi doresc sa ramana peste noapte cazati aici.

Salon du Mariage ofera cel mai bun raport calitate- pret in ceea ce priveste acest salon, neexistand situatii in care la finalul evenimentului trebuie sa se achite si alte servicii si nici nu apar alte costuri ascunse sau impuse, dupa semnarea contractului.

Pe langa organizarea nuntii, la acest salon de nunta mai pot fi organizate si alte tipuri de evenimente, iar in functie de acestea, se poate opta pentru o cununie civila sau un botez cu tematica, precum botezul hawaian.

Salonul de nunta este un loc special decorat si amenajat pentru a le oferi invitatilor si mirilor un loc elegant, exclusivist, iar in curtea salonului este un spatiu verde si o piscina, unde invitatii se pot racori a doua zi.

Salon du Mariage este potrivit pentru o nunta eleganta, la care numarul de invitati se incadreaza intre 70 si 180 de persoane, avand o dimensiune maxima de 400 mp, iar langa salon se afla piscina, locul preferat de miri si invitati, datorita amenajarii speciale pentru fotografii.  De asemenea, exista si o zona de lounge, unde mirii si invitatii se pot relaxa si pot savura in voie cocktail-uri delicioase si savuroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *