Cum decurge transportul cu autocarul în străinătate?

Autocarul a deveni un mijloc de transport preferat pentru tot mai mulți români care călătoresc în străinătate. Destinaţiile preferate sunt Ungaria, Germania, Austria, Elveția. Distanţa până în Germania este de aproximativ 1576 de kilometri, ceea ce înseamnă că pasagerii vor petrece în autocar circa 16 ore. Cu toate acestea foarte multe persoane aleg ca soluţie de transport Germania România autocarul, în detrimentul avionului.

De ce preferă romanii o astfel de călătorie?

În ciuda faptului că o astfel de călătorie durează mult, aduce însă şi o mulţime de avantaje, cum ar fi:

Costuri fixe şi transparente

Există situaţii în care oamenii pot achiziţiona biletele de avion mai ieftin decât biletele de autocar. Însă pentru a beneficia de acest lucru este important ca achiziţia lor să fie făcută din timp. Sunt însă persoane care stabilesc plecarea în străinătate într-un timp scurt, astfel ei au mai mult de câştigat, dacă aleg ca mijloc de transport autocarul, biletele au preţuri fixe indiferent de data cumpărării.

Flexibilitate mai mare

Un mare avantaj îl reprezintă punctul de plecare şi punctul de sosire. Şi anume, punctul de plecare poate fi stabilit chiar în oraşul de reşedinţă al călătorului, iar punctul de sosire va fi chiar în oraşul în care acesta doreşte să ajungă. Aşadar, se elimină timpul pierdut către aeroport sau de la aeroport.

Posibilitatea de a transporta bagaje voluminoase

Exista companii de transport persoane care includ în preţul biletului de autocar şi un bagaj voluminos de aproximativ 50 kilograme. Costul plătit pentru un bagaj suplimentar este mult mai mic, în comparaţie cu cel al unui bagaj pentru avion.

Confortul călătoriei

Autocarele din ziua de azi sunt mijloace de transport moderne care dispun de un confort sporit pentru deplasările pe distanţe lungi. Pentru a nu se plictisi, pasagerii pot avea acces gratuit la Wi-Fi în autocar și pot naviga pe Internet pe tot parcursul călătoriei. Sunt echipate cu scaune prevazute cu spătar reglabil ce asigură confortul pasagerilor chiar și pe durata unei călătorii mai lungi. Suporturile pentru picioare, mesele pliante și lămpile de lectură de pe scaun asigură, de asemenea, confortul. Motoarele puternice, precum și cea mai recentă tehnologie asigură o deplasare rapidă și sigură. Opririle sunt programate aşadar, pasagerii vor ştii dinainte când vor putea merge la toaletă sau când îşi pot lua o pauză să se dezmorţească.

Siguranţa călătoriei

Companiile de transport investesc periodic în flota proprie pentru ca pasagerii să călătorească în confort și siguranță absolută. Oferă condiții optime la cele mai înalte standarde. De asemenea, periodic este efectuată întreţinerea și verificarea tehnică  a maşinilor. Aceasta înseamnă că pot garanta un standard ridicat de calitate și siguranță pentru vehicule, deoarece se știe că vehiculele sunt cartea de vizită a unei companii, motiv pentru care acestea sunt tratate în consecință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *