Cum eviti aglomeratia de Black Friday

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Black Friday Romania este un fenomen tot mai popular in ultimii ani care atrage in egala masura un numar impresionant de magazine stationare sau online dar si un numar record de cumparatori. In haosul rezultat uneori este foarte greu pentru cumparatori sa obtina exact produsul dorit daca nu au un plan clar de actiune.

De ce Black Friday Romania genereaza anual haos in magazine?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu si are legatura cu faptul ca reducerile din aceasta perioada promotionala sunt imbatabile. Black Friday este momentul cu cele mai mari reduceri din an iar faptul ca da startul la cumparaturile de sarbatori face acest fenomen cu atat mai atractiv.

Reducerile masive, valabile doar pentru o perioada scurta de timp genereaza aproape invariabil haos. In acest haos al stocurilor epuizate si aglomeratiei din magazinele stationare, cumparatorii care se alatura campaniei nepregatiti raman adesea frustrati de faptul ca nu au obtinut produsul dorit.

Faptul ca ultima vineri din luna noiembrie este o oportunitate excelenta pentru a economisi si a obtine bunuri de calitate superioara la preturi excelente este incontestabil. Pentru a se putea bucura de aceasta ocazie, cumparatorii au nevoie de o strategie care se concentreaza pe cel mai important aspect – evitarea haosului si aglomeratiei.

Stai departe de aglomeratie alegand din timp unde si ce doresti sa cumperi la reducere de Black Friday 2019 in Romania.

Nu este niciodata o idee buna pentru cumparatori sa se astepte ca vor decide in magazin ce doresc sa cumpere odata ce incepe campania. Stocurile se epuizeaza foarte rapid atunci cand reducerile sunt masive, iar cei care nu sunt siguri ce doresc raman adesea fara nici o optiune.

Cateva strategii testate pentru a evita aglomeratia:

1. Nu pierde mai mult timp decat este necesar in magazin

Mergi la sigur verificand din timp, pe internet ce produse si ce oferte are fiecare magazin in parte. Cumparatorii care stiu exact ce produs isi doresc, il obtin si se indreapta catre casele de marcat. Astfel au mult mai putine sanse sa fie afectati negativ de aglomeratia si agitatia din magazinele stationare.

2. Fa cumparaturi devreme

Pentru cei care aleg sa cumpere in sediile fizice ale listei de magazine Black Friday participante este foarte important programul. Cumparatorii care ajung prea tarziu la magazin risca sa nu mai gaseasca produsul dorit in stoc. Ideal este ca vizita la magazin sa fie planuita cu cel putin 30 minute inainte de deschidere. Chiar si in aceste conditii, daca se indreapta catre lanturi mari de magazine, cumparatorii au toate sansele sa se confrunte cu cozi deja formate din timpul noptii.

3. Cumpara online

Cea mai comoda varianta pentru Black Friday Romania este optiunea de a face cumparaturile online, de pe site-urile magazinelor virtuale. Atunci cand aceste site-uri sunt foarte accesate se poate intampla ca serverele sa cedeze insa situatia este rezolvata de obicei rapid, dupa doar cateva refresh-uri.

Profita acum de toate perioadele de reduceri din an.

spot_imgspot_img