Cum inregistrezi fiecare miscare de-a ta in trafic

Cum inregistrezi fiecare miscare de-a ta in trafic

Daca iti petreci mult timp la volan, cu siguranta, iti doresti sa te feresti de toate pericolele la care esti expus de fiecare data cand circuli cu masina. E bine sa ai propriul martor care sa vada tot ce se intampla pentru ca acesta te poate ajuta sa stai departe de diferite batai de cap. Apeleaza la iUni si vezi cele mai bune camere auto oglinda pentru tine care sa se potriveasca nevoilor tale.

Nu ratezi nimic

Poate esti implicat intr-un accident in care nu e atat de usor de dovedit vinovatul sau poate te confrunti cu un sofer recalcitrant si nu numai, situatiile neplacute sunt la ordinea zilei, astfel ca este bine sa avem o dovada pentru toate momentele dificile, iar camera auto este cea mai buna varianta.

Unghi bun de filmare

Conteaza mult unghiul de filmare al camerei, iar in cazul celor de tip oglinda unghiul este foarte larg, ceea ce presupune ca are abilitatea de a capta cat mai multe detalii in fiecare cadru, astfel ca merita sa alegi una de la iUni.

Inregistrare de calitate

Poate cel mai important criteriu de care se tine cont la alegerea unui asemenea device este reprezentat de calitatea inregistrarii in conditiile in care majoritatea dispozitivelor oricum asigura calitate minim Full HD daca nu chiar 4K, iar iUni sta foarte bine la acest capitol, asa ca ai de unde sa alegi ceva ce ti se potriveste.

Senzor de miscare

Poti alege o asemenea camera auto care sa fie dotata inclusiv cu senzor de miscare pentru ca acesta este foarte util intrucat presupune ca dispozitivul este activ tot timpul, dar in stand by, iar atunci cand este sesizata o miscare incepe automat inregistrarea.

Camera de dat cu spatele

Utilitatea unei camere de dat cu spatele chiar nu poate fi pusa la indoiala intrucat iti ofera o vizibilitate foarte buna de fiecare data cand vrei sa parchezi si ai ocazia de a strecura masina chiar si pe cele mai stranse locuri de parcare, fara riscuri si fara batai de cap.

Pret mic, confort maxima

Preturile sunt foarte bune, fiind chiar mici in raport cu confortul adus de camere auto oglinda, iar la iUni te asteapta si o multime de promotii care fac ca preturile sa scada si mai mult. Cu alte cuvinte, nimeni nu trebuie sa faca un mare efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite achizitionarea variantei potrivite.

Alegi direct online

Nu in ultimul rand, iUni este un magazin online foarte bine organizat si dotat unde gasim la numai cateva click-uri distanta toate produsele care ne intereseaza, ceea ce ce presupune ca facem mari economii de timp, dar ne bucuram si de un proces mult mai simplu si mai comod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *