Cum integrez bijuteriile vintage intr-o tinuta actuala?

Esti o fashionista innascuta, mereu in cautarea unor outfituri care sa te scoata din multime si sa iti puna in valoare personalitatea debordanta?

Poti face acest lucru cu ajutorul unor bijuterii vintage care se vor integra perfect atat in tinute de inspiratie retro, cat si in outfit-uri actuale, contrastul dintre elementele vestimentare si accesoriile cu poveste aducand un aer cool tinutei. In ultima perioada, termenul “vintage” este din ce in ce mai folosit in domeniul artelor vizuale si a designului in general, referindu-se la faptul ca un obiect este vechi, imitand stilul unei epoci anterioare. In ceea ce priveste bijuteriile, nu orice bijuterie veche este vintage. Bijuteriile vintage sunt bijuterii de colectie, iar statutul de vintage este oferit de istoria de minim 100 de ani a obiectului. Indiferent daca ai un stil clasic, imaculat sau esti o persoana versatila, careia ii place sa experimenteze diferite stiluri vestimentare, bijuterille de colectie vor aduce un plus de valoare si originalitate tinutei tale! Acesoriile vintage autentice nu se gasesc pe toate drumurile, acestea fiind disponibile doar in magazinele de specialitate sau in cadrul unui magazin antichitati online.

Aceste magazine contin, adesea, pe langa bijuterii de colectie, si produse de galerie de arta, obiecte de arta decorativa sau mobilier. Unicitatea si irepetabilitatea produselor, precum si inaccesibilitatea publicului larg asupra acestora sau lipsa de interes a majoritatii pentru domeniul antichitatilor, fac ca aceste bijuterii sa nu fie simple accesorii, ci vedetele tinutei tale!  Accesorizarea outfit-ului tau cu o bijuterie de colectie nu se compara cu nicio alta exerienta! Odata ce decizi sa le integrezi in tinuta ta, bijuteriile vintage vor incepe sa isi spuna povestea, emitand atat asupra persoanei tale, cat si a intregii tinute, identitatea si incarcatura istorica pe care o poarta! Astfel, o bijuterie de colectie nu numai ca te va ajuta sa iesi din anonimat, dar va contribui si la atitudinea cu care iti porti tinuta, asigurandu-se ca nu hainele te poarta pe tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *