Cum îți deschizi cont la Maxbet pentru pariuri?

Maxbet este una dintre cele mai populare case de pariuri din România atât în mediul online cât și în agențiile stradale. Aceștia se remarcă atât prin serviciile de cazino cât și prin serviciile de pariuri. La Maxbet vei găsi întotdeauna promoții și bonusuri consistente care te vor ajuta să își mărești șansele de câștig.

O să îți prezint detaliat pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru deschiderea unui cont la Maxbet și ce trebuie să știi pentru a te bucura pe deplin de experiența oferită. Mai jos găsești toate răspunsurile la întrebarea cum imi fac cont la Maxbet.

Informații personale corecte

În primul rând trebuie să știi că în procesul de înregistrare ți se vor solicita destul de multe informații personale și că trebuie să le introduci corect. În cazul în care vei introduce informații false te vei trezi că nu vei putea efectua o retragere și că ți se va închide contul.

Este obligatoriu să ai minim 18 ani pentru a îți deschide cont și pentru a paria. De asemenea, poți fi sigur că datele tale sunt în siguranță, inclusiv datele folosite pentru metoda de depunere a banilor în cont și că acestea sunt strict confidențiale. Nu vei primi plicuri în poștă și operatorii sunt obligați să nu divulge informații niciunei alte persoane despre contul tău în afară de tine.

Deschidere cont la Maxbet

Pentru a îți deschide un cont la Maxbet pentru pariuri este necesar să accesezi în primul rând www.maxbet.ro și să apeși butonul de înregistrare care este situat în în colțul din dreapta sus. După ce ai apăsat butonul de înregistrare ți se va deschide un formular pe care va trebui să îl completezi cu datele personale și datele legate de cont.

În partea 1 a formularului vei introduce numele și prenumele așa cum apar în cartea de identitate, data nașterii, adresa de email și moneda contului care este prestabilită ca RON și nu o poți schimba. În partea a doua trebuie să introduci datele tale de contact ca număr de telefon, adresă și cod poștal.

În partea a treia a formularului de înregistrare trebuie să introduci date legate de contul tău Maxbet. Va trebui să introduci un username, o parolă care să fie formată din maxim 10 caractere, să reintroduci parola aleasă, să confirmi că ai peste 18 ani, să bifezi dacă ești de acord sau nu cu primirea de informații promoționale. După ce ai parcurs acești pași apasă butonul de înregistrare. Ți se va trimite un mail de confirmare pe care va trebui să îl accesezi pentru a-ți activa contul.

După ce ai activat contul te poți loga și poți efectua prima depunere. Ți se vor solicita câteva documente pentru verificarea contului, iar după ce verificarea a fost efectuată vei primi un bonus de 50 RON fără să fie necesară o depunere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *