Cum poți face cele mai bune alegeri de mobilier horeca?

0

Scaunele sau mesele de la un restaurant sau de la un hotel sunt elemente indispensabile care asigură confortul și care permit clienților să petreacă cele mai agreabile momente alături de cei dragi, fie că vorbim despre micul dejun, despre prânz sau cină.

Trebuie deci să se găsească echilibrul potrivit între confort, calitate și design.

Iată deci care sunt principalele criterii de care să ții cont atunci când alegi un mobilier Horeca.

Confortul

Este un criteriu primordial. Este foarte important ca toți clienții să se simtă cât mai bine pentru a profita în mod agreabil de masă.

Stilul restarantului sau al hotelului. Sala de restaurant trebuie să reflecte aceeași ambianță ca și hotelul. Pentru un efect industrial perfect, scaunele din metal sunt alegerea perfectă. Pentru o ambianță contemporană, poți alege scaunele scandinave. Sau mai poți alege, de ce nu, scaunele desperecheate, care nu sunt la fel, pentru un decor mai dinamic.

Mărimea mobilierului. Pentru ca restaurantul să nu pară înghesuit și aglomerat, trebuie să ții cont și de dimensiunile unui mobilier Horeca. Astfel că, trebuie să adaptezi mărimea scaunelor pentru restaurant mesei sau invers. De exemplu, dacă masa este mai impozantă, ar trebui ca scaunele să fie mai discrete.

Durabilitate

Dacă vrei să te bucuri de un mobilier Horeca durabil, rezistent în timp, este foarte important să alegi materiale de calitate. În plus, dacă restaurantu dispune și de o terasă, trebuiie să fie în așa fel adaptat pentru a rezista și razelor de soare, dar și intemperiilor.

Aspectul practic. Este un alt lucru important de care să ții cont pentru ca personalul sau clienții să poată să treacă cu ușurință prin restaurant și pentru ca acesta să poată să fie aranjat optim.

Întreținerea

Scaunele sau mesele de la un restaurant se pot păta de la mâncare sau de la băuturi Este important deci ca scaunele să fie din materiale ușor de întreținut sau de curățat, dar care să fie estetice în același timp.

Scaunele cu un spătar mai înalt sunt confortabile, dar conferă și o latură mai solemnă sau tradițională încăperii unde sunt puse.

Scaunele mai joase sunt mai moderne și mai în tendințe, dar unele modele pot să fie puțin mai inconfortabile.

Scaunele țapițate cu un model matlasat sau din piele sunt foarte potrivite pentru momente mai lungi la masă. Dar, se pot păta destul de tare și este destul de greu deci să le întreții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *