Cum putem decora pereții casei pentru a obține efectele vizuale dorite

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În lumea designului interior avem ocazia să ne reflectăm personalitatea prin decorare. Este un mod de a defini cine suntem, ce ne place, ce locuri am vizitat, ce amintiri avem etc. Din acest motiv, trebuie să fim conștienți de cât de importante sunt aceste elemente estetice, care completează practic mobilierul, structurile, formele și culorile.

Decorațiune perete vezi pe emag.ro pentru Craciun!

Este posibil ca tocmai sa te fi mutat intr-un apartament nou sau, poate, sa vrei pur si simplu sa dai o schimbare radicala decorului casei tale. Oricum, pereții sunt un bun punct de plecare. În cele din urmă, cu o investiție minimă poți obține un rezultat de revistă.

Stilul este in detalii

În general, optăm pentru un stil pentru locuință care, evident, ne place și ne face să ne simțim în largul nostru. Cu alte cuvinte, ne identificăm cu el, dar acest lucru se realizează în principal prin anumite componente decorative care îmbogățesc spațiul. De obicei, aceste elemente decorative le aranjam pe rafturi, mobilier, pe podea si, bineinteles, pe pereti.

Decorațiuni Crăciun exterior – oferte (LINK)

Sunt oameni cărora le place să expună pereții, complet goi; este totuşi de preferat să existe nişte resurse care să contribuie la construirea unui discurs estetic. De ce să lăsați un perete complet gol dacă îl putem lucra cu un decor precis și original ? Acesta este cel mai bun mod de a decora spațiile și de a le face locuri mult mai sofisticate.

Ce putem pune pe pereți?

Atunci când alegem resurse decorative, este convenabil să evaluăm ce dorim să obținem și ce aspect dorim să arătăm. Dacă scopul este de a găsi originalitatea, niște rafturi frumoase din frânghie sau oglinzi cu forme geometrice pot fi foarte bune. O altă opțiune este tapetul, care poate fi găsit cu diverse teme și transmite bucurie.

Colajele de rame foto pot fi, de asemenea, o alegere bună, cum ar fi cele meșteșugite. Este un mod de a avea imagini ale rudelor, ale peisajelor vizitate sau chiar ale noastre.

Posibilitățile sunt multiple, totul este o chestiune de a găsi ceea ce ne dorim cu adevărat. Scopul nostru este ca să se realizeze armonia interioară și să se îngrijească imaginea casei.

Rafturi „plutitoare”

Pe cât de frumoase, pe atât de naturale. Rafturile plutitoare din lemn se vor potrivi cu orice stil decorativ, iar dacă le decorezi cu plante, vei obține un perete de vis.

Daca ai chef, poti si vopsi baza intr-o culoare care iti place, dar în culoarea lor naturală sunt frumoase, iar sforile le dau o nota rustică chic foarte cocheta.

Mozaicuri de oglinzi

Un mozaic de oglinzi în formă de fagure va fi tot ceea ce are nevoie peretele din livingul tău pentru a se bucura de un stil fresh și elegant.

Modul de a le așeza nu ar putea fi mai simplu: fiind un fel de autocolante, trebuie doar să alegi poziția pe care o preferi, să dezlipești folia de protecție și atât. Fără șuruburi sau complicații.

Rafturi metalice de perete

Aceste rafturi de perete în formă hexagonală sunt baza ideală pentru a-ți plasa colecția de figurine și mini cactusi. În plus, sunt disponibile în mai multe culori și finisaje, ceea ce înseamnă că le poți combina și crea un colaj foarte tare

Desigur, nu uitați să le plasați la diferite înălțimi pentru a vă juca cu percepția vizuală. Acest lucru va face să pară că tavanele sunt mai înalte.

Pentru mai multe idei și, mai ales pentru decorațiuni Crăciun exterior, de sezon, vezi oferta eMAG de decorațiuni de perete.

spot_imgspot_img