Cum puteți ști dacă un animal de companie are nevoie sau nu de o haină de iarnă

0

Pe măsură ce vremea se răcește, mulți părinți de câini se întreabă: câinii chiar au nevoie de o haină? Este important să vă păstrați câinele în siguranță și la căldură în timpul sezonului rece. Cu toate acestea, nu toți câinii au nevoie de hăinuțe pentru căței. În circumstanțele potrivite, majoritatea câinilor beneficiază, totuși, de un strat suplimentar de protecție împotriva frigului.

Hainele pentru câini pe timp rece nu înseamnă doar să îl faceți pe câinele dvs. să arate adorabil. De fapt, gecine, puloverele și paltoanele pentru câini sunt esențiale în anumite condiții meteorologice.

Citiți mai departe pentru a afla ce scop servesc hăinuțe pentru căței de iarnă și dacă câinele dumneavoastră are nevoie de o jachetă sau de un pulover.

Care sunt beneficiile hainelor pentru câini?

Deși există o mulțime de tipuri și mărci amuzante de îmbrăcăminte pentru animale de companie, hăinuțele pentru căței de iarnă servesc un scop mai important. Acest lucru nu înseamnă că câinele dvs. nu poate avea o haină de iarnă care să arate și bine. Unele hăinuțe pentru căței de iarnă sunt concepute pentru a fi la modă și funcționale.

Puloverele și paltoanele pentru câini acționează ca izolatori pentru animalul dvs. de companie atunci când vremea rece lovește. De asemenea, jachetele pot acționa ca și veste împotriva vântului pentru a vă proteja animalul de animalul dumneavoastră de senzațiile neplăcute ale vântului rece, care poate face ca afară să pară mult mai frig decât este de fapt.

În cele din urmă, unele hăinuțe pentru căței vă pot proteja animalul de companie de umezeală, fie că este cauzată de zăpadă, polei sau ploaie în timpul plimbărilor de iarnă. A fi ud poate afecta rapid temperatura corporală a câinelui dumneavoastră dacă vremea este răcoroasă.
Vedeti si oferta de Black Friday la hainute catei direct pe Emag.ro!

Câinii chiar au nevoie de haine?

Mulți câini chiar au nevoie de paltoane. Poate părea o prostie dacă sunteți nou la cumpărături pentru hăinuțe pentru căței, dar ați putea fi surprins de cât de plăcute poate face o haină pentru câini activitățile de iarnă în aer liber ale câinelui dvs.

Recunoașterea momentului în care animalului dvs. de companie îi va fi frig vă va ajuta să îl mențineți cald, în siguranță și confortabil. Fiți atenți la aceste semne comune care arată că animalul dvs. de companie simte frigul:

  • Câinele dumneavoastră tremură după ce a stat afară doar câteva minute (sau mai puțin).
  • Câinele dumneavoastră se plânge, pare neliniștit sau este altfel agitat atunci când este afară.
  • Câinele dvs. refuză să iasă afară, chiar și pentru pauzele de toaletă sau pentru a sta într-o cușcă de câine.
  • Dacă câinele dvs. își ridică în mod constant picioarele sau își linge excesiv labele.

Dacă câinele dvs. prezintă unul sau mai multe dintre aceste semne că îi este prea frig și că se simte extrem de inconfortabil, este timpul să îi luați o hainuta (și poate și niște cizme de iarnă pentru câini).

Mulți oameni cred în mitul conform căruia blana unui câine (sau a unei pisici) este suficientă pentru vremea de iarnă. Deși este adevărat că blana unor animale de companie sunt suficient de groase pentru vremea de iarnă, nu este cazul tuturor câinilor sau pisicilor.

Țineți cont de faptul că nu toate animalele de companie au capacitatea de a le crește o blană de iarnă. Majoritatea animalelor de companie care petrec timp la temperaturi scăzute pot avea nevoie la un moment dat de o haină de iarnă pentru câini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *