Cum sa ai o relatie buna cu aceste trucuri simple

Toata lumea vrea sa stie cheia unei relatii bune. Psihologia a fost dedicata studierii calitatilor in cupluri care ii ajuta sa aiba relatii depline si sanatoase.

Multi terapeuti de cupluri, cu experienta vasta, au comprimat aceste cunostinte intr-o serie de puncte importante de luat in considerare.

Unele dintre aceste puncte par bine cunoscute, insa stiind sa le punem in practica este esential. Si este acolo unde experienta acestor psihologi de cuplu va fi foarte utila.

Asadar, daca doriti sa aflati mai multe despre ceea ce vad expertii intr-o relatie buna si sfaturile pentru a deveni cuplul ideal , cititi mai departe!

Multi terapeuti de cupluri isi petrec o buna parte din timp lucrand la dinamica comunicarii. Cand comunicarea se imbunatateste, este mai usor sa lucrezi la probleme si acestea sunt rezolvate, ceea ce ajuta la construirea unei relatii bune.

Totusi, elementul cel mai important este acela ca fiecare persoana se dedica sa lucreze la ea. Invatarea abilitatilor de comunicare eficiente nu are prea mult sens daca nu sunt puse in practica. Sa stii cum sa folosesti acele abilitati atunci cand momentele sunt tensionate, cand emotiile sunt puternice, cand esti obosit sau enervat, este cel mai important lucru. Ideea este sa le practici, nu numai cu partenerul, astfel incat sa devina ceva natural.

In caz contrar, vor deveni vechi modele de comportament negativ si moduri de a vorbi care nu creeaza decat bariere. Ceva care ajuta foarte mult sa puna in practica o comunicare sanatoasa ca cuplu este urmatorul punct …

A fi disponibil este mai mult decat a fi fizic acolo cu partenerul. Si, cu siguranta, nu este obligat sa fii mereu la vedere, raspunzand instantaneu la mesaje. Inseamna, de asemenea, a fi flexibil, sensibil si sensibil. Afiseaza o atitudine buna de ascultare atunci cand vorbesti cu partenerul tau, gandeste-te la impactul pe care il vor avea actiunile si cuvintele tale.

Este esential sa aveti grija de asertivitatea dvs. atunci cand raspundeti, aratandu-va intotdeauna cu o atitudine de intelegere fata de partenerul dvs. Puteti crede ca incercarea de a face acest lucru este foarte dificila, dar mai tarziu voi vorbi despre cum sa o fac pentru a avea o relatie buna.

Impartaseste-ti fanteziile. Acest sfat este atat de comun deoarece functioneaza. Cand iti impartasesti fanteziile cu partenerul, nu numai ca este un act de vulnerabilitate care te apropie de ceilalti, ci iti deschide usile catre multe aventuri si placeri sexuale. Ceea ce va uneste pe amandoi.

Singurul lucru care poate merge gresit aici este ca va impartasiti fanteziile cu prea multe asteptari. In general, oamenii isi impartasesc fanteziile cu partenerul cu ideea ca le indeplinesc. Si daca descopera ca partenerul lor nu doreste sa participe la el, devin suparati si amarati in acest sens.

Trebuie sa o faci fara nici o asteptare. Cand o faci, ar trebui sa o faci doar cu intentia de a te deschide catre partenerul tau. Viata sexuala intr-un cuplu poate fi uneori afectata de rutina, ceea ce duce la pierderea libidoului. Aventurati-va sa incercati noi pozitii, jocuri sau sa cumparati jucarii sexuale pentru a stimula sexualitatea, pot fi cateva dintre lucrurile care ajuta la combaterea rutinei si la introducerea unui element nou, ajutand la imbunatatirea vietii sexuale cu partenerul. Intra aici pentru a obtine cateva idei pentru a face intalnirile dvs. mai inovatoare.

Credeti ca un cuplu fericit sau o relatie buna este una care nu discuta si are nici o problema? Aceasta idee este total falsa! Deoarece fiecare persoana are caracteristici, asteptari si valori diferite, conflictele de cuplu sunt ceva care se intampla. Evadarea problemelor este ingroparea lor, crearea unei baze instabile care, mai devreme sau mai tarziu, va dura. Poti fi surprins de cuplurile care pareau foarte fericite si se rup spontan. Acesta este rezultatul emotiilor negative salvate si al frecarii de conflicte cu care nu s-au confruntat niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *