Cum sa alegi cadoul de nunta potrivit

Am fost invitat la o nunta … si ce cadou le voi oferi? Aceasta este una dintre marile intrebari atunci cand primim o invitatie de nunta, impreuna cu ce port? Si voi pune capat intalnirii dupa ce am luat ramas bun, rochia, pantofii si coaforul? Daca doriti sa stiti ceva mai multe despre ce trebuie sa faceti (si ce nu) atunci cand faceti un cadou de nunta, iata cateva sfaturi: Cand cea mai buna optiune este intotdeauna inainte de nunta, indiferent daca este vorba despre bani sau un dar in sine.

Indiferent daca esti mireasa sau invitata, cu siguranta ai avut mai multe intrebari cu privire la cadourile de nunta. Ca toate intrebarile de protocol, eticheta stricta spune un lucru si puteti alege apoi modul in care preferati sa il interpretati. Nu exista niciun motiv pentru a face totul ca la carte, aceasta este o chestiune de gust.

Adunam toate informatiile pe care ar trebui sa le cunoasteti. Spuneti adio indoielilor. Datorita manualului nostru, veti fi un expert atunci cand vine vorba de cadouri de nunta.

Cat de mult sa cheltuiti pentru un cadou de nunta

Exista mai multe intrebari cu privire la cat sa cheltuiti pentru un cadou de nunta . Unii considera ca valoarea cadoului tau ar trebui sa depaseasca costul locului tau la nunta si receptie. Totusi, aceasta nu este o regula. In primul rand, trebuie sa va uitati la bugetul dvs. si la cat va puteti permite.

Majoritatea mireselor si mirilor trimit invitatii cu scopul de a va prezenta in ziua lor speciala, mai degraba decat pentru ceea ce puteti oferi. Cu cat esti mai aproape de cuplu, cu atat mai mult vei dori sa cheltuiesti. Daca mireasa este sora, verisoara sau cel mai bun prieten, valoarea cadoului va fi cel mai probabil mai mare decat daca este colega ta. Setati o suma pe care o puteti permite si cautati doar cadouri care se incadreaza in bugetul dvs. Cu alte cuvinte, nu intra in datorii pentru a impresiona pe cineva cu un cadou de nunta scump. Vezi aici o lista cu idei de cadouri originale pentru nunta.

Ar trebui sa dai un cadou in numerar?

Nu este nimic in neregula cu acordarea de numerar cuplului, deoarece multi tineri care abia incep, au nevoie de bani mai mult decat orice. Daca trimiteti un cadou in numerar, asigurati-va ca este sub forma unui cec. Daca asteptati pana in ziua nuntii, plasati cadoul in numerar intr-o cutie protejata, un cos protejat sau in mainile miresei sau a mirelui.

Sunt necesare cadouri de nunta?

Nu esti niciodata obligat sa dai un cadou, dar este intotdeauna o forma buna sa faci acest lucru daca participi la nunta. Cu toate acestea, daca nu puteti participa, ar trebui sa trimiteti o felicitare, fie cu sau fara cadou. Puteti alege sa participati cu alti oameni si sa va inscrieti pentru un cadou de nunta al unui coleg , dar nu sunteti obligat sa faceti acest lucru.

Cadouri de nunta adecvate

Puteti sa intrebati pe cineva din familie sau pe un prieten apropiat ce este necesar. Aveti in vedere traditiile cuplului, preferintele religioase si gustul personal atunci cand achizitionati un cadou.

Gestionarea cererii „Fara cadouri”

De cele mai multe ori nu veti vedea nici o mentiune despre cadourile de nunta in invitatie. Cu toate acestea, unele cupluri care nu simt ca au nevoie de nimic vor adauga „niciun cadou” pentru a-i anunta pe oameni ca tot ce isi doresc este sa isi impartaseasca ziua de bucurie cu familia si prietenii.

Ce sa faci cu cadoul

Modul ideal de a livra cadoul este de a-l trimite la casa miresei inainte de nunta. Acest lucru se reduce la ceea ce trebuie transportat cuplul in acest timp aglomerat si nu va trebui sa va faceti griji cu privire la siguranta cadoului intr-un astfel de loc public. Daca nu puteti trimite cadoul in avans, il puteti duce la receptie si il puteti aseza pe masa de cadou desemnata. Nu uitati sa atasati o felicitare cu numele si adresa dvs., astfel incat sa stie de la cine este cadoul si sa stie unde sa trimita nota de multumire .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *