Cum sa depozitezi alimente intr-un frigider LG

Stocând bine mâncarea, o poți face să dureze mai mult, precum și să menții cel mai bun gust și temperatură.

Indiferent că ești carnivor, pescatarian, vegetarian sau vegan, trebuie să știi exact cum trebuie să păstrezi în frigider această gamă destul de uimitoare de mâncare pe care o consumăm.

Producătorul de frigider LG a răspuns la cele mai importante întrebări pe care le-ai putea pune în legătură cu cum să depozitezi alimentele în mod inteligent și în siguranță, asigurându-te că le menții proaspăte.

 

Frigider emag.ro

 

Ce mâncare trebuie păstrată în frigider?

Să începem cu ouăle: trebuie sau nu trebuie să fie păstrate la frigider LG? Depinde de tine, dar pot rezista mai mult când sunt refrigerate. De obicei, se recomandă să nu le păstrezi în ușa frigiderului, unde temperatura frigiderului fluctuează cel mai mult.

Desigur, alimentele care pot fi ușor contaminate, precum carnea și peștele, trebuie păstrate în frigider. Dar legumele precum roșiile și ceapa pot fi păstrate în dulap.

La ce temperatură trebuie să fie setat un frigider LG?

Pentru a menține alimentele proaspete și sigure de mâncat, LG recomandă să setezi temperatura frigiderului la 4 grade C sau puțin sub. Dacă e prea cald, carnea și peștele se vor contamina. Dacă e prea frig, vei îngheța fructele și legumele.

În multe frigidere, atingerea unei temperaturi uniforme poate fi dificilă. Pentru a te ajuta în această dilemă, un frigider LG menține o temperatură precisă și consistentă în tot frigiderul.

Ce mâncare merge unde?

Depozitarea tuturor mâncărurilor în locul potrivit dintr-un frigider LG este foarte importantă. Carnea și peștele trebuie să fie păstrate pe raftul de jos, pentru sucurile lor să nu se verse pe alte alimente. Produsele lactate, precum laptele și brânza, pot fi păstrate pe rafturile din mijloc, în timp ce legumele vor rămâne mai proaspete mai mult timp în partea cea mai umedă a frigiderului. Pe de altă parte, fructele au nevoie de umiditate mai mică. Din fericire, controlul umidității este simplu cu un frigider LG. Prin funcția LG Balancer Fresh, acesta menține alimentele proaspete mai mult timp și are un cadran special de fructe și legume.

Cel mai bun loc pentru orice mâncare gata făcută este raftul de sus. Iar ușa frigiderului este locul perfect pentru ketchup, maioneză, muștar și condimente.

Cum minimizez risipa de alimente?

În primul rând, încearcă să nu cumperi prea mult. Este ușor să supraestimăm cât de multă mâncare avem nevoie, dar este și o problemă simplu de rezolvat. Data viitoare când urmează să mergi la magazinul alimentar, aruncă o privire mai întâi într-un frigider LG și notează în mod special ce ai nevoie pentru săptămâna următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *