Cum sa flirtezi printr-o aplicatie? 7 trucuri care functioneaza

Ai probleme sa gasesti un partener? Uneori este dificil sa gasesti persoana potrivita pentru noi, partenerul nostru ideal, dar nu dispera, antrenamentul pentru a gasi un partener te poate ajuta sa iti atingi obiectivul.

Gasirea unui partener consta in incercare si eroare, nu putem estima niciodata timpul cat va dura, dar important este ca in timpul procesului, persoana se simte mai imputernicita si mai capabila sa decida ce doreste si sa se orienteze spre ceea ce cauta. Pe scurt, indiferent de rezultate, important este sa infruntati totul, de la emotii pozitive.

Multe dintre aceste pagini au ceva in comun si este ca sunt gratuite – vezi sexfete.ro. Pentru a va alatura, trebuie doar sa creati un cont folosind adresa de e-mail, alegeti un nume de utilizator si completati un formular.

Cum sa flirtezi printr-o aplicatie? 7 trucuri care functioneaza

Daca exista profiluri care trezesc un mare interes pentru aceste aplicatii de intalnire , este logic sa crezi ca exista unele trucuri care functioneaza si altele care genereaza pur si simplu respingere.

Vom sti care sunt sfaturile pentru a fi mai atractivi in aceste aplicatii:

1. Selectati corect fotografia de profil
Intr-o postare anterioara si, de asemenea, datorita datelor furnizate de Badoo , am facut cunoscute care sunt tipurile de fotografie de profil cele mai utilizate de utilizatori si care au cel mai mare succes.

Fotografiile de profil care functioneaza si, prin urmare, va maximizeaza sansele de a atrage meciuri au urmatoarele cerinte:

2. Prezentati-va ca pe cineva cu pasiuni si hobby-uri pozitive
Suntem mult mai predispusi sa intalnim pe cineva care transmite valori precum optimism si jovialitate si care se bucura de hobby-uri pozitive. Ganditi-va la asta: preferati sa impartasiti momente cu cineva care nu pleaca de acasa, sau cu un sportiv, sau alpinist sau un calator …?

Aceasta nu inseamna sa exagerezi. Daca aveti cu adevarat hobby-uri mai calme ( lectura , jocuri video) … puteti gasi, de asemenea, partenerul ideal prin aplicatii de intalnire. Dar daca ai un suflet aventuros, trebuie sa exploatezi cat mai curand aceasta versiune a ta.

3. Algoritmi
Algoritmii acestor aplicatii pentru a gasi un partener au o predilectie catre utilizatorii care interactioneaza mai frecvent, astfel incat posibilitatile de a acumula meciuri se acumuleaza in timp. Depindeti de dvs. sa gestionati aceste interactiuni incipiente pentru a ajunge la o intalnire in persoana.

4. Fii original, creativ si respectuos
Dupa ce ai obtinut cateva meciuri cu fete sau baieti care iti plac, vine partea in care interactiunea va marca destinul acestei relatii potentiale. Pe Badoo au descoperit ca unele stiluri de interactiune sunt mult mai puternice decat altele.

Nu are niciun rost sa fie rece sau excesiv de pedant. Doar fi simplu, dar creativ si, mai ales, pastreaza-ti mereu bunele maniere si lasa persoana cu care interactionezi sa observe ca iti pasa sentimentele.

5. Ai o idee despre asteptarile tale
Viata se schimba, surprinzatoare, incerta … Dar cand incepeti o conversatie cu o persoana dintr-o aplicatie de intalnire, ar trebui sa aveti o notiune minima a ceea ce va asteptati de la interactiunea respectiva. Adica: cautati un partener? Cautati doar sa aveti intalniri sexuale sporadice? Poate va intereseaza o prietenie „si ce apare”?

Sa fii sincer cand incepi sa te intimezi cu meciul tau este o idee grozava. Nu este necesar sa va dezvaluiti toate scrisorile la prima schimbare, dar trebuie sa dati semne despre ceea ce cautati si ce nu, si sa vedeti daca acea persoana crede de asemenea la fel, pentru a nu pierde timpul daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.

6. Analizati bine profilele
Daca petreci cateva minute explorand profilul meciurilor tale, vei putea obtine informatii valoroase care te vor ajuta sa creezi un mediu de simpatie . De exemplu, interesele si hobby-urile lui ne pot face sa vedem daca ne intelegem cu el sau ea. Si daca avem hobby-uri in comun, ce scuza mai buna pentru a deschide o conversatie in jurul lor?

La final, atunci cand cautam sa avem o intalnire romantica, suntem dornici sa ne simtim confortabil cu persoana pe care o intalnim. Nu este o maxima universala, dar avand interese comune este un mare facilitator: comunicarea va fi mai fluida.

7. Evitati orice lucru care va face sa pareti frivol sau superficial
Chiar daca sunteti interesat doar de intalniri sporadice, aratarea unui aspect superficial nu este niciodata o scrisoare de intampinare buna. Din mai multe motive: este posibil ca alti utilizatori sa nu va ia foarte in serios, astfel incat interactiunile vor fi foarte unidimensionale si concentrate pe sex … Poate cautati doar asta, dar … nu este mai bine sa lasati o usa deschisa pentru ca ceva sa apara? mai mult cu cineva care te atrage cu adevarat?

Pentru a evita sa oferiti o imagine prea superficiala, petreceti ceva timp completand si imbunatatind fisa de interes, hobby-urile si gusturile dvs., astfel incat alti utilizatori sa stie ca, pe langa faptul ca sunt fizician, sunteti o persoana pe care o pot descoperi daca o castiga .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *