Cum sa gasesti partener online: cei cinci pasi spre succes

Sunteti singur si cautati iubire? Va este greu sa intalniti persoana potrivita? Cand aveti probleme sa gasiti o legatura de dragoste, este prea usor sa va descurajati sau sa credeti in miturile distructive despre intalnire si relatii.

Viata ca persoana singura ofera multe recompense, cum ar fi sa fii liber sa iti urmaresti propriile hobby-uri si interese, sa inveti cum sa te bucuri de propria companie si sa apreciezi momentele linistite de singuratate. Cu toate acestea, daca sunteti gata sa va impartasiti viata cu cineva si doriti sa construiti o relatie de durata, demna, viata ca persoana singura poate parea frustranta.

Pentru multi dintre noi, bagajul nostru emotional poate face ca gasirea partenerului romantic potrivit sa fie o calatorie dificila. Poate ca ai crescut intr-o gospodarie in care nu exista un model de relatie solid si sanatos si te indoiesti ca exista un astfel de lucru. Sau poate ca istoricul intalnirii dvs. consta doar din scurte operatiuni si nu stiti cum sa relationati o relatie. Ati putea fi atrasa de tipul gresit de persoana sau puteti continua sa faceti aceleasi alegeri proaste peste tot, din cauza unei probleme nerezolvate din trecutul vostru. Sau poate ca nu te axezi in cele mai bune medii pentru a intalni persoana potrivita sau ca atunci cand faci asta, nu te simti suficient de increzator. sexfete.ro iti ofera cateva sfaturi despre cum sa gasesti o partenera online.

Oricare ar fi cazul, iti poti depasi obstacolele.
Chiar daca ati fost ars in mod repetat sau aveti un istoric slab cand vine vorba de intalnire, aceste sfaturi va pot ajuta sa va puneti pe calea catre a gasi o relatie sanatoasa, iubitoare, care sa dureze.

Cand incepem sa cautam un partener de lunga durata sau intram intr-o relatie romantica, multi dintre noi facem acest lucru cu un set prestabilit de asteptari (adesea nerealiste) – cum ar fi modul in care persoana ar trebui sa arate si sa se comporte, cum ar trebui sa progreseze relatia si rolurile pe care fiecare partener ar trebui sa le indeplineasca. Aceste asteptari pot fi bazate pe istoricul familiei, influenta grupului de colegi, experientele din trecut sau chiar idealurile prezentate in filme si emisiuni TV. Pastrarea a numeroase dintre aceste asteptari nerealiste poate face ca orice partener potential sa para inadecvat si orice noua relatie sa se simta dezamagitoare.

Pastrati lucrurile in perspectiva
Nu faceti cautarea unei relatii in centrul vietii voastre. Concentrati-va pe activitatile de care va bucurati, cariera, sanatatea si relatiile cu familia si prietenii. Cand va concentrati sa va mentineti fericiti, va va mentine viata echilibrata si va va face o persoana mai interesanta atunci cand intalniti pe cineva special.

Amintiti-va ca primele impresii nu sunt intotdeauna fiabile, mai ales cand vine vorba de intalniri pe Internet. Intotdeauna este nevoie de timp pentru a cunoaste intr-adevar o persoana si trebuie sa experimentati a fi cu cineva intr-o varietate de situatii. De exemplu, cat de bine sta aceasta persoana sub presiune cand lucrurile nu merg bine sau cand sunt obosite, frustrate sau flamande?

Fii sincer cu privire la propriile defecte si neajunsuri.
Toata lumea are defecte, iar pentru ca o relatie sa dureze, vrei ca cineva sa te iubeasca pentru persoana care esti, nu pentru persoana pe care ai vrea sa o faci sau pentru persoana care crede ca ar trebui sa fii. In plus, ceea ce considerati un defect poate fi de fapt ceva pe care o alta persoana il gaseste interesant si atragator. Varsand toata pretentia, veti incuraja cealalta persoana sa faca acelasi lucru, ceea ce poate duce la o relatie cinstita, mai implinitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *