Cum să îl achiziționezi, cât costă și ce avantaje are noul Range Rover Velar

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Noul Range Rover Velar este noul ambasador al luxului modern. Cu designul său foarte frumos, curat și minimalist, cu interiorul său sofisticat, tehnologii ultimul răcnet și un confort la cel mai înalt nivel, este un SUV de lux extrem de dorit pe piață.

Caracteristici de ultimă generație

Velar se caracterizează în primul rând prin calandrul său distinctiv, un acoperiș plutitor, o linie de centură continuă și mânere de ușă pliabile. Farurile Pixel LED ultra-subțiri adaugă o notă de înaltă tehnologie aspectului, în timp ce bara de protecție spate inferioară și accentele întunecate ale ornamentelor dinamizează partea din spate.

Interiorul mașinii Range Rover Velar a fost în așa fel conceput încât să privilegieze un confort absolut și o stare de bine pentru pasagerii săi, grație unor caracteristici de ultimă generație. Acesta include și un ecran plutitor din sticlă curbată integrat consolei centrale care conferă un control intuitiv pentru toate funcțiile mașinii.

Range Rover Velar – un vehicul silențios și elegant

Velar este de asemenea cel mai silențios vehicul din categoria asta atunci când vine vorba despre zgomotele de pe șosea, grație tehnologiilor sale precum un sistem de reducere a zgomotelor. Velar este disponibil în versiunea hibridă electrică și diesel, o versiune extrem de avansată, cu performanțe ameliorate și o autonomie electrică de 64 de km. Clienții pot alege un Range Rover Velar în versiunile Velar S, Dynamic SE și Dynamic SE.

Interiorul mașinii este elegant și minimalist, cu finisaje hand made excepționale și noi materiale folosite. Premiatul sistem multimedia Pivi Pro dispune de un ecran din sticlă curbată de 11,4 inchi, proiectat pentru a reduce la minimum distragerea atenției și pentru a facilita utilizarea. Sistemul dispune, de asemenea, de inteligență artificială activată vocal pentru o operare mai rapidă și mai intuitivă. 

Noul Velar este echipat cu o conexiune Wi-Fi cu date la bord pentru a le oferi ocupanților divertisment online de calitate superioară. În cele din urmă, Velar oferă un confort sporit cu caracteristici precum climatizarea pe patru zone și scaunele din piele premium. Pe scurt, noul Range Rover Velar este întruchiparea luxului modern, cu un design elegant, tehnologie avansată, confort de primă clasă și performanțe de top.


Descoperă Eleganța și Performanța: Range Rover Velar – Specialiști în Lux și Performanță la Vârf!

Noul Range Rover Velar – caracteristici și performanțe

Noul Range Rover Velar are un sistem de propulsie pentru fiecare client în parte, inclusiv modelul electric hibrid P400e, care completează gama de motoare Ingenium Diesel cu tehnologie Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) pentru o eficiență sporită a consumului de combustibil și performanță.

Range Rover Velar combină un stil de condus care inspiră dinamism și seninătate cu o gamă de motoare flexibile și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Prin creșterea dimensiunii bateriei cu 12%, s-a reușit creșterea autonomiei electrice a modelului hibrid electric P400e la 64 km. Datorită capacității sale de încărcare rapidă în curent continuu, este mai ușor ca niciodată să te deplasezi în modul complet electric.

Range Rover Velar 2023 Hibrid electric

Hibridul electric avansat P400e combină un motor electric de 105 kW cu un motor Ingenium pe benzină pentru o performanță lină și silențioasă. Utilizând doar energia electrică, acesta poate parcurge o distanță certificată de până la 64 km, cu emisii totale de CO2 de 38 g/km în ciclul WLTP și un consum de combustibil de până la 1,6 l/100 km. Autonomia electrică, în prezent de 53 km, a fost extinsă datorită unei baterii de 19,2 kWh 10.

Cu o putere și un cuplu motor combinat de 404 CP și 640 Nm, de la motorul Ingenium pe benzină de 2.0 litri și 300 CP și de la un motor electric de 105 kW, Range Rover Velar hybrid electric este capabil să accelereze de la 0-100 km/h în 5,4 secunde, cu o viteză maximă de 209 km/h. De asemenea, Range Rover Velar P400e poate atinge o viteză de 140 km/h doar cu ajutorul energiei electrice.

P400e este unul dintre foarte puținele vehicule electrice hibride capabile de încărcare rapidă în curent continuu, o încărcare de la 0 la 80% fiind posibilă în doar 30 de minute cu ajutorul unui încărcător de 50 kW. La domiciliu, se poate încărca de la 0 la 100% folosind un încărcător de curent alternativ de 7 kW în aproximativ două ore și jumătate.

Această combinație de condus complet electric și performanțe pe benzină face ca Range Rover Velar P400e să fie perfect atât pentru călătoriile scurte în oraș, mai ales dacă vorbim despre Range Rover preț, cât și pentru călătoriile lungi. 

Autonomia sa preconizată în condiții reale este de până la 51 km – suficient pentru ca Range Rover Velar să parcurgă distanța zilnică medie cu zero emisii la țeava de eșapament. Pentru șosea, acest sistem de propulsie hibrid electric oferă o autonomie combinată pe benzină și electrică de 684 km.

Șasiul sofisticat și setările sofisticate ale suspensiei Range Rover Velar oferă o rulare rafinată și confortabilă, care este proprie mărcii Range Rover. Suspensia pneumatică electronică opțională oferă un confort senin, menținând mașina la nivel pe drumuri denivelate și atenuând denivelările cu ajutorul sistemului Adaptive Dynamics, un sistem avansat de șasiu care reglează continuu amortizarea la fiecare roată.

Câteva caracteristici mai pe scurt

  • Un design fascinant – proporții echilibrate și o prezență afirmată, evidentă și mai amplificată cu un design de lux modern.
  • Un habitaclu mai silențios – tehnologia de neutralizare activă a zgomotelor de pe șosea, disponibilă cu sistemele Hi-Fi sofisticate Meridian TM, garantează faptul că Range Rover Velar oferă cel mai silențios habitaclu din categoria sa.
  • Reducerea emisiilor – În Range Rover Velar, distanța medie zilnică ar putea fi parcursă fără emisii de gaze de eșapament.
  • Lux fără piele – amestecurile de lână Kvadrat și textilele din poliuretan inspirate din îmbrăcămintea personalizată combină modernitatea cu o senzație mai plăcută, pentru opțiunea de tapițerie fără piele.

Noul Range Rover Velar- prețuri de la 70 500 $

Dacă vorbim despre Range Rover Velar preț în versiunea sa restilizată de bază, D200, cu finisaje, S, aceasta are un preț de 70 500 de dolari. Versiunea SE cu același motor costă 77.800 de euro, în timp ce versiunea hibridă reîncărcabilă pornește de la 82.200 de euro pentru versiunea S. Același sistem de propulsie costă 89.500 euro și, respectiv, 96.100 euro pentru versiunile SE și HSE.

spot_imgspot_img